Hi!
Hm2-ben lehet olyan graphot csinálni a tournament sessionökről, mint amit a PT4 szokott, amely a net winningset (nem nyert zseton-t, hanem a tényleges pénzt amit nyertél a versenyeken) valamint az allin EV-t mutatja a lejátszott versenyek(db) függvényében?
Sziasztok!
Jópár hónapja nem Zoomoztam PS-en, ma újra nekiláttam, de sajnálattal tapasztaltam, hogy vmiért a HUD egyszerűen nem jelenít meg semmilyen statisztikát :( MTT-nél működik és előtte anno Zoomnál is működött?
Tegnap frissítettem a HM2-t.
Jah és se PS 6-os, se PS 7-es szoftverével nm ok.
Köszi előre is a segítséget ;)
u.i.: HM2 azt írja, hogy 68 GB-os az adatbázisom. Az elég soknak tűnik... hogy csökkenthetném?
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy hogyan és mit kéne beállítanom, hogy a HM mutassa a total handeket. Elég érdekes a probléma - legalábbis a számomra - mert néha mutatja, néha nem, és úgy tűnik az emberek közt is válogat. Az én adataimat minden asztalon újrakezdi, de ha verseny közben átültetnek, akkor is. Többnyire mindenki másét is, de találkoztam olyannal, hogy egy asztalon kezdtünk, és míg nekem 1-ről kezdte, az övét mondjuk 10-ről. Megint van olyan, akiről több száz handem is van. A reportsban hónapokra visszamenőleg megvannak a dolgok és elvileg jó helyről is importálja a dolgokat, de mint látszik, valami nem tiszta neki. Valami ötlet?
Előre is köszi!
Sziasztok!
Ma elindítottam 6 asztalt 4-en ment a hud 2 asztalon nem. Mindegyik 9 fős asztal volt, nevezések is kb egyformák. Ha valaki tapasztalt ilyet légyszi írja meg, mit kell ilyenkor csinálni! Köszi!
HUD probléma
Sziasztok,
segítsetek lécci. Újratelepítettem a win7-et és azóta nem működik a HM2 HUD-ja.
Pokerstars hand mentések beállítva, nyelv angol. HM2 felrakva, postgresql fut, HM2-ben a hands könyvtár megadva.
A pokerstars-ban az asztalon kiírja hogy HUD, meg választható a HUD típusa, de csak waiting... waiting... és semmi adat. Közben a pokerstars frankón menti a hands-et és olyan mintha a HM2 nem venné át. Mi lehet a gond?
Sziasztok,
segítsetek lécci. Újratelepítettem a win7-et és azóta nem működik a HM2 HUD-ja.
Pokerstars hand mentések beállítva, nyelv angol. HM2 felrakva, postgresql fut, HM2-ben a hands könyvtár megadva.
A pokerstars-ban az asztalon kiírja hogy HUD, meg választható a HUD típusa, de csak waiting... waiting... és semmi adat. Közben a pokerstars frankón menti a hands-et és olyan mintha a HM2 nem venné át. Mi lehet a gond?
Sziasztok!
Ma elindítottam 6 asztalt 4-en ment a hud 2 asztalon nem. Mindegyik 9 fős asztal volt, nevezések is kb egyformák. Ha valaki tapasztalt ilyet légyszi írja meg, mit kell ilyenkor csinálni! Köszi!
Melyik terem, melyik asztalai?
Full Tilten van néhány verseny, ahol alapból nem megy a HUD, de a Table Finder-rel ez korrigálható. A gond, hogy minden átültetés után újra kell vele szöszmötölni.
Üdv !
A pokerstars.FR handjeimet keresem, de sehol se találom.
Vki tud segíteni ?
Hogy tudom beállítani ,hogy mentse a hh-kat?
UI: Jól imoportál, van HUD szal ezzel nincs baj. Sajnos a HMarchive.be csak az EU hh-kat menti le.