Lehet csináltad, de nem írtad, szóval hátha nem: a table finderről a célkeresztet rá is húztad az asztalra?
A replayerem kinézete megváltozott. Régen jártam már így, de akkor a 2. géppel, amit szinte sosem használtam, így nem volt jelentősége.
Hogy lehet visszaállítani defaultra? Illetve egyáltalán mitől változott meg? Nem frissítettem, nem állítgattam...
Lehet csináltad, de nem írtad, szóval hátha nem: a table finderről a célkeresztet rá is húztad az asztalra?
Sziasztok.
Hm2-ben egyik pillanatról a másikra eltűnt nekem a 'tournaments' fül
jött egy 2mp-es áramszünet, és mikor visszaléptem már nem volt sehol, még a more reports alatt sem. Hogy lehetne visszaállítani? Frissítettem is a legújabb verzióra is.
Hi!
Kis segítségre lenne szükségem. Nem tudom, hogy én vagyok csak a béna, vagy valami a HM2-ben ment félre:
A Tournament Winnings Graphban nem hajlandó az allin EV-t illetve a rakebacket megjeleníteni, hanem egyszerűen rápakolja a winnings vonalára.
Hogyan tudnám őket kirajzoltatni?
Sziasztok.
Hm2-ben egyik pillanatról a másikra eltűnt nekem a 'tournaments' fül
jött egy 2mp-es áramszünet, és mikor visszaléptem már nem volt sehol, még a more reports alatt sem. Hogy lehetne visszaállítani? Frissítettem is a legújabb verzióra is.
Sziasztok.
Nyugdíjaztam a HM1-et, most a HM2-öt próbálom gyűrni. Néhány egyszerű kérdés:
- A HM1-ben a játékosok nevéből csak az első három betű/szám jelent meg a panelon, ezt szeretném beállítani itt is mert most kiírja a teljes nick-et és kétszer akkora a HUD mint kellene
- az asztalokon a bal felső sarokban olvasható az asztal VPIP/PFR/pot. Ezt szeretném eltüntetni onnan ( ha lehetséges ).
A segítséget előre is köszönöm.
Sziasztok.
Nyugdíjaztam a HM1-et, most a HM2-öt próbálom gyűrni. Néhány egyszerű kérdés:
- A HM1-ben a játékosok nevéből csak az első három betű/szám jelent meg a panelon, ezt szeretném beállítani itt is mert most kiírja a teljes nick-et és kétszer akkora a HUD mint kellene
- az asztalokon a bal felső sarokban olvasható az asztal VPIP/PFR/pot. Ezt szeretném eltüntetni onnan ( ha lehetséges ).
A segítséget előre is köszönöm.
Nem vagyok benne biztos, de talán Hud settings/ General settings/ Advanced settings-nél a Force HUD on top of tables ne legyen kipipálva.
Köszönöm