Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

BT86
Válasz joad kommentjére
2014. szept. 10. 13:39

Lehet csináltad, de nem írtad, szóval hátha nem: a table finderről a célkeresztet rá is húztad az asztalra?

BT86
Válasz ouchi kommentjére
2014. szept. 10. 13:41

A replayerem kinézete megváltozott. Régen jártam már így, de akkor a 2. géppel, amit szinte sosem használtam, így nem volt jelentősége.
Hogy lehet visszaállítani defaultra? Illetve egyáltalán mitől változott meg? Nem frissítettem, nem állítgattam...

ouchi
Válasz BT86 kommentjére
2014. szept. 10. 14:37

Lehet csináltad, de nem írtad, szóval hátha nem: a table finderről a célkeresztet rá is húztad az asztalra?

Ezt is csináltam. De azt nem értem, hogy ha a többi asztalon (MTT, SH CG) működik, akkor Zoomon miért nm?!?

adamboro
Válasz joad kommentjére
2014. szept. 11. 16:47

Sziasztok.
Hm2-ben egyik pillanatról a másikra eltűnt nekem a 'tournaments' fül
jött egy 2mp-es áramszünet, és mikor visszaléptem már nem volt sehol, még a more reports alatt sem. Hogy lehetne visszaállítani? Frissítettem is a legújabb verzióra is.

gTheCG
Válasz joad kommentjére
2014. szept. 15. 3:17

Hi!

Kis segítségre lenne szükségem. Nem tudom, hogy én vagyok csak a béna, vagy valami a HM2-ben ment félre:
A Tournament Winnings Graphban nem hajlandó az allin EV-t illetve a rakebacket megjeleníteni, hanem egyszerűen rápakolja a winnings vonalára.
Hogyan tudnám őket kirajzoltatni?

BT86
Válasz adamboro kommentjére
2014. szept. 15. 10:35

Sziasztok.
Hm2-ben egyik pillanatról a másikra eltűnt nekem a 'tournaments' fül
jött egy 2mp-es áramszünet, és mikor visszaléptem már nem volt sehol, még a more reports alatt sem. Hogy lehetne visszaállítani? Frissítettem is a legújabb verzióra is.

Nincs benne a more reportsban sem?
Akkor szerintem küldj egy képet róla a hm supportnak, mert ha így van, akkor itt nem hiszem, hogy fogsz tudni választ kapni.

Strapa
Válasz joad kommentjére
2014. szept. 17. 9:01

Sziasztok.
Nyugdíjaztam a HM1-et, most a HM2-öt próbálom gyűrni. Néhány egyszerű kérdés:
- A HM1-ben a játékosok nevéből csak az első három betű/szám jelent meg a panelon, ezt szeretném beállítani itt is mert most kiírja a teljes nick-et és kétszer akkora a HUD mint kellene
- az asztalokon a bal felső sarokban olvasható az asztal VPIP/PFR/pot. Ezt szeretném eltüntetni onnan ( ha lehetséges ).
A segítséget előre is köszönöm.

BT86
Válasz Strapa kommentjére
2014. szept. 17. 9:31

Sziasztok.
Nyugdíjaztam a HM1-et, most a HM2-öt próbálom gyűrni. Néhány egyszerű kérdés:
- A HM1-ben a játékosok nevéből csak az első három betű/szám jelent meg a panelon, ezt szeretném beállítani itt is mert most kiírja a teljes nick-et és kétszer akkora a HUD mint kellene
- az asztalokon a bal felső sarokban olvasható az asztal VPIP/PFR/pot. Ezt szeretném eltüntetni onnan ( ha lehetséges ).
A segítséget előre is köszönöm.

1. Hud settings/kiválasztod a hudot/Name/Decimals legyen 2-re állítva
2. A General settings/Common settings/Last hand winnerssel be lehet állítani, hogy az utolsó handek eredményéből hányat mutasson, de a VPIP/PFR-t nem tudom. Ha lehet, akkor azt is valahol ott.

kertitorp
Válasz joad kommentjére
2014. szept. 17. 10:11

Nem vagyok benne biztos, de talán Hud settings/ General settings/ Advanced settings-nél a Force HUD on top of tables ne legyen kipipálva.

Strapa
Válasz joad kommentjére
2014. szept. 17. 12:34

Köszönöm

Élő ügyfélszolgálat