Remélem itt tudja valaki a válaszokat a kérdéseimre:)
A sessionok során volt némi problémám a HM2-vel:
- Nem jól kezeli a rebuyos versenyeket, vagy nem írja hozzá a rebuyt annyiszor ahányszor használtam, vagy az add on-t nem számolja.
- Az MTT versenyeknél az esetek 40%-ában nem írja, hogy hányadiknak végeztem, illetve ha beírja mikor végeztem, akkor meg a résztvevők számához ír be 0-t.
- Nem jó "TAG" alá helyezi a MTT-ket, illetve a 360 fős SNG-kat.
Ezeket mindig session végén kell helyrehoznom manuálisan. :(
Persze minden rendesen be van állítva működnie kellene de mégse:(
Hy. Olyan problémám lenne, hogy a HM2 valamiért szünetekben új hand historykat kezd és nem a meglévőbe archiválja a handeket, így az archive mappában 1 versenyem több részből áll össze.
példa:
HH20141031 T1026687881 No Limit Hold'em $2.28 + $0.22
HH20141031 T1026687881 No Limit Hold'em $2.28 + $0.22_1
HH20141031 T1026687881 No Limit Hold'em $2.28 + $0.22_2
Van ötlete valakinek, h miért?
versenyek visszanézése
Sziasztok!
A HM2-ben csak bizonyos versenyeket tudok visszanézni,valamiért nem látom rengeteg versenyemet,mi lehet a probléma?Köszönöm!
Sziasztok!
A HM2-ben csak bizonyos versenyeket tudok visszanézni,valamiért nem látom rengeteg versenyemet,mi lehet a probléma?Köszönöm!
Sziasztok,
Hol lehet megtalálni, milyen néven fut a "fold to raise cbet" stat?
tx
Sziasztok,
Hol lehet megtalálni, milyen néven fut a "fold to raise cbet" stat?
tx
Cbet-Fold.
Sziasztok !
Van olyan stat ami csak a 3x emelést tartalmazza ?
Szóva van 3x RFI stat ?
Üdv! PS-en működik nektek a HUD Zoomon? Pár hete még Aptok bemásolt ide egy linket, amin állítólag futni kellett volna, kipróbáltam és már nem jó. Néhány frissítéssel előtte viszont teljesen jól működött. Ha nem tud senki segíteni, akkor csak írja le, hogy fut e neki a HUD vagy sem. Köszönöm