sziasztok
meg szeretném kérdezni hogy a holdem managerhez lehet e vásárolni handeket és ha igen akkor azt hol tudom megtenni és mennyiért.?
sziasztok
meg szeretném kérdezni hogy a holdem managerhez lehet e vásárolni handeket és ha igen akkor azt hol tudom megtenni és mennyiért.?
Hm2-888
Sziasztok !
HM2-t használok de egy ideje nem importál hendeket a 888-ról, a következő hibaüzeneteket küldi :
: Error: 888 Poker: Invalid pot size/winnings for hand #640708770 (calculated pot: $75.00; reported winnings: $100.00) (Hand #640708770)
06:19:45 pm: Error: 888 Poker: Unable to locate player in hand: sergentu007 (hand #640708962) (Hand #640708962)
06:19:45 pm: Warning: 888 Poker: Big Blind not posted in hand#
Tud valaki segíteni, hogy mi lehet a baj !
A segítséget előre is köszi
Sziasztok,
Hive hálozatba játszok,volt ma egy update, és azóta nincs HUD-om, a handeket menti,importálja,de nem ugrik fel.
Mi lehet a gond?
Elöre is köszi.
Sziasztok,
Hive hálozatba játszok,volt ma egy update, és azóta nincs HUD-om, a handeket menti,importálja,de nem ugrik fel.
Mi lehet a gond?
Elöre is köszi.
LuckyAce-en nem tudom odébb húzni a hud statisztikákat. Már próbáltam rángatni így, rángatni úgy, jobb gombbal, bal gombbal, ráolvasással, de meg se rezdül. Mi a francért nem megy odébb?
Table findert hol találom,hogy el tudjam indítani a HUD-ot?
Elöre is köszi.
Table findert hol találom,hogy el tudjam indítani a HUD-ot?
Elöre is köszi.
Active Session fül, grafikon alatt.
Huh,köszi ezt jol eldugták, ki is dobja oda a HUD-ot.
Most már csak azt nem tudom,hogy hogyan tudom megjeleniteni az asztalokon.
Valaki pls!