minden angolra van allitva, semmi nem valtozott, tournamentbe nem jon be stat, cash gamenel pedig max 2 handig mukszik :/ nem tudom mi lehet a gond, remelem valakinek van valami otlete
Korábban működött?
Friss a hm, ps?
Hm-ben látod a lejátszott handeket?
Most vettem meg, eddig nem hasznaltam, PS .uk verzio, mivel Londonbol vagyok, HM ben akkor latom a lejatszott handeket, ha manual importolom oket, szoval ha tournamentbe vagyok, az Active session reszlegen erzekeli, hogy jatszom, ott vannak az asztalok, de viszont 0 hand van mindig
Nekem akkor csinál ilyet, ha a olyan hand-et nézek vissza, ahol olyan játékosok ülnek, akikkel a beállított időnél(Hud settings - hud filter - Include hands.... "x" mounths) régebben játszottam.
Most vettem meg, eddig nem hasznaltam, PS .uk verzio, mivel Londonbol vagyok, HM ben akkor latom a lejatszott handeket, ha manual importolom oket, szoval ha tournamentbe vagyok, az Active session reszlegen erzekeli, hogy jatszom, ott vannak az asztalok, de viszont 0 hand van mindig
Sziasztok, olvasom, hogy hasonló probléma már volt másnak is, friss hm2-m van, és cg-ben működik a hud, de sng-ben, mtt-ben nem. Folyamatosan azt írja, hogy "waiting for tables". Angol a mentés, auto detect is volt már. Mi lehet a probléma? Köszi
Sziasztok, olvasom, hogy hasonló probléma már volt másnak is, friss hm2-m van, és cg-ben működik a hud, de sng-ben, mtt-ben nem. Folyamatosan azt írja, hogy "waiting for tables". Angol a mentés, auto detect is volt már. Mi lehet a probléma? Köszi
Köszi, közben megoldódott, fogalmam sincs, minek köszönhetően. Persze, angol volt, előtte használtam hm1-et, azzal semmi gond nem volt.
Sziasztok! Ma frissen megvettem a HM2-őt.Egy ismerősömmel felezünk az árban, azaz a licenc-et 2 gépen is használnánk.Ilyenkor (vagy pl. akár eladáskor) elég elküldenem neki a kódot, vagy van más egyéb adminisztrációs teendő is? A válaszokat előre is köszönöm!