Sziasztok! Ma frissen megvettem a HM2-őt.Egy ismerősömmel felezünk az árban, azaz a licenc-et 2 gépen is használnánk.Ilyenkor (vagy pl. akár eladáskor) elég elküldenem neki a kódot, vagy van más egyéb adminisztrációs teendő is? A válaszokat előre is köszönöm!
Értem, köszi szépen!
Nekem olyan problémám lenne hogy everesten cash gamebe mikor leülök játszani és odahuzogatom a hudot az emberekhez akkor jo de ha beülök még 1 asztalhoz akkor már teljesen megbolondul
lehet kedvenc helyet v vmit beállítani? speed pokernél minden rendben
Nekem olyan problémám lenne hogy everesten cash gamebe mikor leülök játszani és odahuzogatom a hudot az emberekhez akkor jo de ha beülök még 1 asztalhoz akkor már teljesen megbolondul
Megpróbáltam belépni, de be se enged ez a szar kliens.
Ha a beállításokban nem látsz sehol preferred seatet, akkor nem lehet. Próbáld meg a hm-ben a site setupnál beállítani! Lehet, hogy ott van rossz székre állítva, és ezért pakolja össze-vissza.
Sziasztok, olvasom, hogy hasonló probléma már volt másnak is, friss hm2-m van, és cg-ben működik a hud, de sng-ben, mtt-ben nem. Folyamatosan azt írja, hogy "waiting for tables". Angol a mentés, auto detect is volt már. Mi lehet a probléma? Köszi
Ugyanez a probléma, újra lett rakva a gépem, újra telepítettem a ps-t a hm2-t és azóta ez a gond. Sőt érdekes módon a hand importing - auto import option fül alatt se könyvtárakat nem lehet megadni se auto detect gomb sincs:S. Ilyenkor mit lehet tenni?
Elég idegesítő, h eddig semmi bajom nem volt vele, most meg nem bírok vele. :(
Tudja valaki, hogy lehet e a HM2-ben vakszintekre lebontva chip EV-t, vagy EV BB/100-at nézni?
Nekem az lenne a kérdésem hogy hol lehet lementeni minden eddigi adatot statot hm-ről? Mert újra akarom rakni a gépet. Köszi.