nem, de most yo lesz, csináltam új adatbázist, beimportáltam oda az elmúlt 1,5 év handjeit, régit meg majd letorlom.. Koszi a segítséget.
Holnap napközben a régebbi HM verziók lehet, hogy nem fognak működni, frissítsetek a 8280-ra!
Nálam is megy a zoom ezzel a verzióval.
Viszont pár napja bekavar a HM a hotkeyeknél PS-en. Más is tapasztalta már ezt?
A flop Ch/R statokból 3 is van a HM2 ben melyiket érdemes használni, mert nagyon eltérő különbségek vannak! Ch/R OOP, Ch/R CB OOP, CH/R Rsd Pot OOP ezeket hogyan számolja, hogy ilyen eltérések vannak?
A flop Ch/R statokból 3 is van a HM2 ben melyiket érdemes használni, mert nagyon eltérő különbségek vannak! Ch/R OOP, Ch/R CB OOP, CH/R Rsd Pot OOP ezeket hogyan számolja, hogy ilyen eltérések vannak?
Szeretnék venni HM2 pro verziót.A kérdésem az lenne hogy van e valahol, valamelyik oldalon promóciós kód,amit esetleg ki lehetne használni?
Az első az általános, összes szituban a ch/r. A másik 2 között nem hiszem, hogy nagy különbség lenne.
De szerintem legyél kicsit konkrétabb, hogy a rövidítés melyik része nem tiszta, mert elég konkrét a megfogalmazásuk :)
Ch/r akkor is lehetséges ha te voltál a pre agresszor, de nem c betelsz, mert pl. nagy az ellen bet vs missed c bet %-a, és inkább ch/r-elsz.
Vagy ha pl multiway nem az eredeti agresszor emel flopon, és azt ch/r-eled.
A raised potos statoknál csak annyi a szűrés, hogy csak a pre emelt potok statisztikáit nézi. Ugyanígy pl ha 3bet potra vonatkozik a stat, akkor csak azt nézi, ahol 3bet volt az utolsó agresszió preflop. Tuti van rá jobb megfogalmazás is, de remélem azért érthető :D
Ezzel szokott probléma lenni, vagy ez nem érinti egyáltalán a legújabb verziót használókat?
Announcements - General Support
Ezzel szokott probléma lenni, vagy ez nem érinti egyáltalán a legújabb verziót használókat?
Announcements - General Support