Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

rekop666
Válasz BT86 kommentjére
2015. febr. 21. 13:24

Az emelt potokra vonatkozik. A flop cbet pedig minden flopra.

upps de jó h rákérdeztem és milyen jó h válaszoltál mert azért ez jelentős különbség ty

rekop666
Válasz joad kommentjére
2015. febr. 21. 13:48

És akkor a flop raise CB rsd pot ip szinten az emelt potokra vonatkozik? lehet h triviális a kérdés de számomra nem teljesen egyértelmű, előre köszi a választ

Boci1985
Válasz rekop666 kommentjére
2015. febr. 21. 14:36

nem indul hm, tegnap délután jó volt, ma este már nem és azóta sem. Nem állítottam semmit el semmit, egy ilyen ablak jon fel:
vki esetleg?

BT86
Válasz rekop666 kommentjére
2015. febr. 21. 15:09

És akkor a flop raise CB rsd pot ip szinten az emelt potokra vonatkozik? lehet h triviális a kérdés de számomra nem teljesen egyértelmű, előre köszi a választ

Így van. Ezek a statok raised/emelt potra, 3bet potra, illetve minden esetre vonatkozhatnak, és ip vagy oop persze.
Ismerkedj meg velük, mert szerintem néhány esetben az általános stat helyett jobb a szűrtet kirakni hudra, illetve esetenként úgyis nézni kell őket.

Kicsit talán triviális, de egyszer kell ezekkel a dolgokkal képbe kerülni, utána nem lesz velük gond. Kérdezz nyugodtan!

BT86
Válasz Boci1985 kommentjére
2015. febr. 21. 15:15

nem indul hm, tegnap délután jó volt, ma este már nem és azóta sem. Nem állítottam semmit el semmit, egy ilyen ablak jon fel:
vki esetleg?

8.4-es postgresql van fent?
Ez esetben segíthet: Start menü/postgresql/start sever
De épp tegnap este nekem egy vírusírtó olyan rendet rakott, hogy hm.exe-t törölte, utána postgresql-hez nem tudott csatlakozni (mint nálad), annak az újratelepítése után meg mire végre nekiültem játszani, PS-en a hotkeyek haltak meg. Annak is reinstall kellett...
Szóval ha a start server (vagy egy stop és utána start) nem segít, akkor következőnek a postgresql-t raknám újra. Viszont ha a postgresql-t nem külön telepítetted, hanem a hm telepítője rakta fel, akkor lehet a hm telepítőt próbálnám következőnek.

Boci1985
Válasz BT86 kommentjére
2015. febr. 21. 16:05

most elindult hm, viszont egy hand sincs sehol, tok üres az adatbázis, pedig azt jelzi h 32giga, de mégsincs sehol egy hand, csináltam maintancet, nincs bennmaradt szűrő, plusz hm archiveból probáltam beimportálni a handeket, duplikálódik az osszes, mégsincs egy db handem sem sehol.

BT86
2015. febr. 21. 16:47

most elindult hm, viszont egy hand sincs sehol, tok üres az adatbázis, pedig azt jelzi h 32giga, de mégsincs sehol egy hand, csináltam maintancet, nincs bennmaradt szűrő, plusz hm archiveból probáltam beimportálni a handeket, duplikálódik az osszes, mégsincs egy db handem sem sehol.

A játékosokat látod?

Boci1985
Válasz BT86 kommentjére
2015. febr. 21. 17:01

semmit nem látok, üres az egész HM. Kiprobáltam, játszottam 4-5 handet, hud van csak senkiről semmi infom és a 4-5 hand már megjelenik hmben. De hol a tobbi 1millió?

BT86
2015. febr. 21. 17:18

semmit nem látok, üres az egész HM. Kiprobáltam, játszottam 4-5 handet, hud van csak senkiről semmi infom és a 4-5 hand már megjelenik hmben. De hol a tobbi 1millió?

Saját magad akkor ki tudod választani, "csak" a régebbi handek nem látszanak?
Azt írtad jó adatbázist használ, ugye?
Újraindítottad azóta a gépet? Egy próbát talán az is megér.
Újraraktál valamit, vagy a következő indításnak lett ez az eredménye?

Boci1985
Válasz BT86 kommentjére
2015. febr. 21. 18:32

nem, de most yo lesz, csináltam új adatbázist, beimportáltam oda az elmúlt 1,5 év handjeit, régit meg majd letorlom.. Koszi a segítséget.

Élő ügyfélszolgálat