Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

BT86
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2015. márc. 17. 17:37

A lényeg,h az SSDn legyen 20% szabad hely .(de lehet 15% is ok)

Szinte tuti, hogy nincs benne ssd. De azt sem képes leírni mi van a gépében. Inkább találgasson aki segíteni akar...

kertitorp
Válasz joad kommentjére
2015. márc. 17. 21:09

Nálam lengeti a HM a sárga zászlót, miszerint kevés a hely a meghajtón ( az SSD 80%-on áll ). Azt vettem észre, hogy néha többször kell a HM-et elindítani, hogy jó legyen, illetve kicsit be is lassult. Az lenne a kérdésem, hogy mennyi handet kell a régiekből törölni, hogy észrevehetően csökkenjen az adatbázis? Esetleg lehet valaogy az adatbázist tömöríteni?

BT86
Válasz kertitorp kommentjére
2015. márc. 18. 13:55

Nálam lengeti a HM a sárga zászlót, miszerint kevés a hely a meghajtón ( az SSD 80%-on áll ). Azt vettem észre, hogy néha többször kell a HM-et elindítani, hogy jó legyen, illetve kicsit be is lassult. Az lenne a kérdésem, hogy mennyi handet kell a régiekből törölni, hogy észrevehetően csökkenjen az adatbázis? Esetleg lehet valaogy az adatbázist tömöríteni?

Home/Database/Purge
Itt ki tudod törölni a már szükségtelen handeket.
Az, hogy mekkora adatbázis mellett nem fog egyáltalán belassulni, az nagyban függ a géptől. Kicsit hasraütésre szerintem 10-15 gigáig tudja egy átlagnál kicsit jobb gép. Az ssd miatt feltételezem, hogy minimum 8 giga ramod is lesz a gépben, ezért mondtam ennyit.
Mekkora most az adatbázis?
Amúgy érdekes, mert nekem nem jelzett semmit 80%-nál.

kertitorp
Válasz joad kommentjére
2015. márc. 18. 13:57

8 giga ram, i5-ös processzor, az adatbázis 28 giga. Egy kicsit rendet tettem ezen a meghajtón, és most jónak tűnik, de előbb utóbb a régi handekből biztosan törölni kell.

BT86
2015. márc. 18. 16:36

8 giga ram, i5-ös processzor, az adatbázis 28 giga. Egy kicsit rendet tettem ezen a meghajtón, és most jónak tűnik, de előbb utóbb a régi handekből biztosan törölni kell.

Az már tényleg sok szerintem.
Egyáltalán használod vmire a 6+ hónapos hh-kat?

kertitorp
Válasz BT86 kommentjére
2015. márc. 18. 17:00

Az már tényleg sok szerintem.
Egyáltalán használod vmire a 6+ hónapos hh-kat?

Napokban elkezdem törölni a régi handeket, az lenne a kérdésem, hogy a saját magamra vonatkozó hh-kat érdemes meghagyni ( graf, eredmények miatt ), vagy azokat is inkább törölnéd?

BT86
2015. márc. 18. 17:32

Napokban elkezdem törölni a régi handeket, az lenne a kérdésem, hogy a saját magamra vonatkozó hh-kat érdemes meghagyni ( graf, eredmények miatt ), vagy azokat is inkább törölnéd?

Ha szeretnéd megtartani, akkor majd látod, hogy mennyit javul a helyzet a régi mine-olt handek törlésével.
De igazából szerintem 1 évnél régebbről max a grafikon lehet fontos. Handeket, statokat nézni úgysem fogsz (gondolom :) ). Arról meg végülis elég pár kép.
Mindenesetre ekkora adatbázisban gondolom van 5-10 millió mine-olt hand, szóval ha azt kicsit megszűröd, már valószínűleg az is elég lesz.

Pistapapa
Válasz joad kommentjére
2015. márc. 22. 13:19

Üdv!

Kb 1 hónapja vettem meg a hm2 kis tétes omaha verzióját. Az a gondom vele, hogy néha mikor elkezdek játszani nem jön elő a hud a handeket persze importalja rendesen de hud nincs. Table finderrel megtalalja az asztalokat es utana mukodik is, de aztán gondol egyet és leáll egy bizonyos hand után ami teljesen random, hogy mikor. A hud fenn marad az asztalokon, de abbamarad a frissülés. Vki vmi tipp? :)

drogba11c
Válasz joad kommentjére
2015. márc. 26. 17:46

Sziasztok! Volt 1 hm2 beállításos mentésem egy bizonyos PGHEMBK fájl. ezt hogy tudom újra beállítani? köszi előre is

RandomRambo
Válasz joad kommentjére
2015. ápr. 2. 14:32

Hali. Az lenne a kérdésem, hogy winamaxon másnak is szarul trackeli a DON-t? Nem számolja rendesen a handeket, illetve reportba ott van az öszes lejátszott sng, de a bukót nem írja. Valaki segítsen pls!!

Élő ügyfélszolgálat