A lényeg,h az SSDn legyen 20% szabad hely .(de lehet 15% is ok)
Nálam lengeti a HM a sárga zászlót, miszerint kevés a hely a meghajtón ( az SSD 80%-on áll ). Azt vettem észre, hogy néha többször kell a HM-et elindítani, hogy jó legyen, illetve kicsit be is lassult. Az lenne a kérdésem, hogy mennyi handet kell a régiekből törölni, hogy észrevehetően csökkenjen az adatbázis? Esetleg lehet valaogy az adatbázist tömöríteni?
Nálam lengeti a HM a sárga zászlót, miszerint kevés a hely a meghajtón ( az SSD 80%-on áll ). Azt vettem észre, hogy néha többször kell a HM-et elindítani, hogy jó legyen, illetve kicsit be is lassult. Az lenne a kérdésem, hogy mennyi handet kell a régiekből törölni, hogy észrevehetően csökkenjen az adatbázis? Esetleg lehet valaogy az adatbázist tömöríteni?
8 giga ram, i5-ös processzor, az adatbázis 28 giga. Egy kicsit rendet tettem ezen a meghajtón, és most jónak tűnik, de előbb utóbb a régi handekből biztosan törölni kell.
8 giga ram, i5-ös processzor, az adatbázis 28 giga. Egy kicsit rendet tettem ezen a meghajtón, és most jónak tűnik, de előbb utóbb a régi handekből biztosan törölni kell.
Az már tényleg sok szerintem.
Egyáltalán használod vmire a 6+ hónapos hh-kat?
Napokban elkezdem törölni a régi handeket, az lenne a kérdésem, hogy a saját magamra vonatkozó hh-kat érdemes meghagyni ( graf, eredmények miatt ), vagy azokat is inkább törölnéd?
Üdv!
Kb 1 hónapja vettem meg a hm2 kis tétes omaha verzióját. Az a gondom vele, hogy néha mikor elkezdek játszani nem jön elő a hud a handeket persze importalja rendesen de hud nincs. Table finderrel megtalalja az asztalokat es utana mukodik is, de aztán gondol egyet és leáll egy bizonyos hand után ami teljesen random, hogy mikor. A hud fenn marad az asztalokon, de abbamarad a frissülés. Vki vmi tipp? :)
Sziasztok! Volt 1 hm2 beállításos mentésem egy bizonyos PGHEMBK fájl. ezt hogy tudom újra beállítani? köszi előre is
Hali. Az lenne a kérdésem, hogy winamaxon másnak is szarul trackeli a DON-t? Nem számolja rendesen a handeket, illetve reportba ott van az öszes lejátszott sng, de a bukót nem írja. Valaki segítsen pls!!