Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

Masters800
Válasz joad kommentjére
2015. ápr. 4. 21:00

igen működik a 30 napos trialról meg annyit hogy elég egy jó crackerprogram ami felülírja:)) és újra 30 napról számol vissza:))

shiningKKingdom
Válasz joad kommentjére
2015. ápr. 4. 22:05

Ipokeren néha rossz játékoshoz teszi a HUD-ot, hol kell beállítani, hogy jó legyen?

BT86
Válasz shiningKKingdom kommentjére
2015. ápr. 5. 1:06

Ipokeren néha rossz játékoshoz teszi a HUD-ot, hol kell beállítani, hogy jó legyen?

Preferred seat be van állítva?

shiningKKingdom
Válasz BT86 kommentjére
2015. ápr. 5. 1:44

Preferred seat be van állítva?

Igen, nagy nehezen megtaláltam gugli segítségével, mert minden áron a HUD Optionsban kerestem :)

BT86
2015. ápr. 5. 3:44

Igen, nagy nehezen megtaláltam gugli segítségével, mert minden áron a HUD Optionsban kerestem :)

Hogyan teszi rossz helyre?
Néha egyet egy üres helyre? Vagy mindenkié el van csúszva pl?

shiningKKingdom
Válasz BT86 kommentjére
2015. ápr. 5. 12:39

Hogyan teszi rossz helyre?
Néha egyet egy üres helyre? Vagy mindenkié el van csúszva pl?

Kb. 3-4 játékonként jó (SNG), a többiben mindenkié el van csúszva, valószínű megoldódik a preferred seat beállításával (auto-center volt csak beállítva Ipokeren), ha mégsem akkor még nyavalygok. :)

BT86
2015. ápr. 5. 14:14

Kb. 3-4 játékonként jó (SNG), a többiben mindenkié el van csúszva, valószínű megoldódik a preferred seat beállításával (auto-center volt csak beállítva Ipokeren), ha mégsem akkor még nyavalygok. :)

Megzavart, hogy igennel kezdted a választ :D
Ha nem volt beállítva, akkor tuti az lesz a gond.

kertitorp
Válasz joad kommentjére
2015. ápr. 8. 20:26

Az összes hand felét töröltem az adatbázisomból, a 27 giga így lett 28 giga. Nem kellett volna ennek csökkennie? A másik kérdésem az lenne, hogy a vacuum, analize, reindex folyamat esetleg segíthetne?

uav_online
Válasz kertitorp kommentjére
2015. ápr. 8. 20:42

a vacuum, analize, reindex folyamat esetleg segíthetne?

a vacuum ami segit(nélküle nem csökkenhet a foglalt hely), de a többit is érdemes megcsinálni.

BT86
Válasz uav_online kommentjére
2015. ápr. 10. 2:28

a vacuum ami segit(nélküle nem csökkenhet a foglalt hely), de a többit is érdemes megcsinálni.

Nem a Purge való erre?

Élő ügyfélszolgálat