Üdv!
Megrendeltem a HM2.
Afelől érdekklődnék, hogy a serial numbert mikor küldik meg?
Létezik az, hogy nem azonnal és várni kell rá?
Vagy nagyon átvágtak?! :)
köszi
Honnan rendelted?
A hm oldalán egyből kidobja a kódot. Ha nem, akkor is írni fog valamit. Valószínűleg hasonlót, mint ami pár hsz-el korábban szerepel.
Na az klassz lene!
Hold'em Manager Poker Software - Best Poker Tracking Software ről rendeltem.
csak egy mailt kaptam hogy a rendelést felveték, de SN sehol nem volt.
köszi
Ez hihetetlen, hogy most meg már vagy nem tölt be semmilyen adatot sem az adatbázisból, vagy csak 2-300 tourt összesen...
Mire már csak a tournament editoros probléma maradt, muszáj történnie valaminek ami által kb nem is tudom használni az egészet...
Nekem is ugyan ez történt.
Miután beimportáltam az utolsó 5 hónapot, nem volt hajlandó elindulni, viszont az adatbázis lekérdezések 100%-ban fogták a processzort.
Állítottam a postgre beállításokon, ami azért sokat segített, de nem oldotta meg a problémát.
Kénytelen voltam, egy üres adatbázist létrehozni és most azzal egyelőre működik
Sziasztok, az utolsó frissítés óta nem megy a hm replayerembe a hud. valaki másnál is előfordult ez?
engem már nagyon idegesít ez a hm2 @@@@
"megérkezett hozzájuk a rendelésem"... írják a válaszlevelükben.
valami olyasmit írtak, hogy a olyan adatot adtam meg ami a bankkártyámhoz nem köthető (én a "state" mezőre gondolok) ezért egy felügyelő felülvizsgálja az vásárlásom és a bankommal is felveszi a kapcsolatot. na most már csak ez azért baj mert ez kettő-négy hetet vesz igénybe, csupán a a kapcsolatfelvétel. abba már bele sem merek gondolni mikor válaszol a bankom nekik :))
üdv
Szevasz Theci85!
Úgy fest én is hasonló képen jártam mint, ahogy te.
Érdeklődnék, hogy nálad van valami fejlemény, sikerült hozzájutnod amiért fizettél?
üdv
No... nem várt gyorsasággal megoldódott a hm2 vásárlási problémám. :)
újra el kellet küldenem a számlázási címemet.
köszi a segítséget
üdv
Sziasztok, az utolsó frissítés óta nem megy a hm replayerembe a hud. valaki másnál is előfordult ez?
engem már nagyon idegesít ez a hm2 @@@@