Sziasztok!
Érdemes már átállni a HM2re?
Jelenleg PT3-at használok, de van egy Bwin-en /2011.07.04-én/ kijátszott HM1es reg kódom, amit elméletileg ingyen upgrade-elhetek HM2-re.
Meg tudtok ebben erősíteni és segíteni a mikéntjében?
Előre is Ty!
handek?
Hello,
valaki meg tudná mondani hogy a hud-ok miért nem frissülnek?
se a statok se a handszám. 3-5 között megáll a handszám és nem adja hozzá a többit.
köszi
Tournamenten hogy kell életre keltsem a hudomat?
Cashgameben egész jól kihasználom a lehetőségeket, de versenyben még csak meg sem tudom jeleníteni.
Bal felső sarok: "waiting for hands..."
Cashgameben egész jól kihasználom a lehetőségeket, de versenyben még csak meg sem tudom jeleníteni.
Hogy lehet az asztaloknál a HUD-okat mozgatni?Valahol befedi a a játékost és nem látom mennyi van előtte..
Hogy lehet az asztaloknál a HUD-okat mozgatni?Valahol befedi a a játékost és nem látom mennyi van előtte..
Jobb egérrel tudod mozgatni.
Még egy kérdés: a note caddy-nél ott mindent feljegyez magának vagy be kell állítgatni abból a listából, hogy mire figyeljen(ha arra való az)?
Üdv
Ma megvettem a hm2 őt , levonta a pénzt, jóváhagyta meg minden, de a licensz kódot nem dobta ki és nem találom sehol, az lenne a kérdésem hogy azt hol tudnám megtalálni ?
A másik kérdésem az lenne hogy a hm2 kompatibilis e macre ? és ha igen hogy kell feltelepiteni ?
Előre is köszi