Ennyire hülye nem lehetek :) ??
Akármit próbálok állítani,semmire sem dobja fel az asztalokra!
Cashre még be sem ülök,már teszi is ki!!!
Lécci,lécci valaki adjon már egy jó tippet :):)
TY
A kliens nyelve biztosan angol, vagy csak "asszed"? Mert ha cg-ben van hud, sng/mtt-ben meg nincs akkor ez szokott lenni elsődlegesen a probléma. Amúgy meg itt le van írva angolul, hogy mi lehet a gond ha nincs hud: FAQ - Hold'em Manager Poker Tracking Software :: My HUD Doesn't Work
A kliens nyelve biztosan angol, vagy csak "asszed"? Mert ha cg-ben van hud, sng/mtt-ben meg nincs akkor ez szokott lenni elsődlegesen a probléma. Amúgy meg itt le van írva angolul, hogy mi lehet a gond ha nincs hud: FAQ - Hold'em Manager Poker Tracking Software :: My HUD Doesn't Work
Köszi a segítsége(ke)t! Csak "asszemra" volt beállítva :), úgyhogy most átállítottam és lám működik :):)
Tényleg ennyire hülye vagyok!! :)
Sziasztok!
2 naponta azt írja ez a szar hogy lejárt a licensem és csak akkor indul el ha a honlapjukon rákattintok a "reset all profiles" ikonra. Azóta tart ez kb. mióta egy új frissítést felraktam amire azt írták hogy normálisan mutatja a verseny eredményeket. Na azokat továbbra is rosszul mutatta, de cserébe elbaszta az sng statokat is amik addig működtek és ezért visszaraktam egy régebbi verziót .Azóta nem próbáltam frissíteni, mert nincs megint egy fél napom rá. Ha valaki tudja a megoldást a problémámra nagyon megköszönném!
Hi!
Azt szeretném kérdezni, hogy lehet beállítani az adatbázis szinkronizálását?
Azt írja lépjek be a hm account.-ba, de sehol nem találom....
settings
HM.com website login
settings
HM.com website login
valaki nem tudja, hogy hol lehet HM2-ben BB szerint kiiratni a statokat?
valaki nem tudja, hogy hol lehet HM2-ben BB szerint kiiratni a statokat?