én meg olyat, hogy 61-80BB közötti, 41-60BB közötti.
Sziasztok!
Egy kérdésem van kezdésként, mint új használója a HM2-nek.
Más neveken játszok a termekben. Meg lehet valahogy oldani a nevekhez tartozó adatbázisok egyesítését, hogy egyben legyen kezelve a statisztikám.
Előre is köszi a segítséget!
Rudi
alias
Nekem is lenne kerdesem, meg csak 2 napja tesztelem a HM2-ot.
Ma vettem eszre, hogy nehany embernel,neha nalam is magasabb a PFR,mint a VPIP. Ez hogy lehet? Peldaul ma az egyik cash asztalon 200 hand utan 13/14 volt a statom. Ez nekem nem logikus, tobbszor emeltem a partikban, mint ahanyszor egyaltalan reszt vettem bennuk?
valaki win8-on probalta mar?
Nekem is lenne kerdesem, meg csak 2 napja tesztelem a HM2-ot.
Ma vettem eszre, hogy nehany embernel,neha nalam is magasabb a PFR,mint a VPIP. Ez hogy lehet? Peldaul ma az egyik cash asztalon 200 hand utan 13/14 volt a statom. Ez nekem nem logikus, tobbszor emeltem a partikban, mint ahanyszor egyaltalan reszt vettem bennuk?
Pár napja frissítettem a HM2-t és azóta nálam is jelentkezik ez a probléma, nem tudom mitől lehet de engem is érdekelne ha valaki tudja.
Üdv!
Két kérdésem lenne a nemrég megvett HM2-vel kapcsolatban:
1:Meg tudom azt nézni valahol, hogy sng játékok során egy adott játékostól az esetek hány százalékában végeztem előrébb/hátrébb? Vagy van valami más módszer eldönteni, hogy beülhetek-e játszani, mikor közepesen erős játékosok és 1-2 reg van az asztaloknál?
2: Az ellenfeleimnek az sng-k adott szakaszában játszott statisztikáit hogy érem el? Pl ha játszok egyet egy erős reg ellen, és a végén relatíve hosszú 3-handed és heads-up játékot játszunk, akkor következő találkozásunkkor azt fogom látni, hogy a koma 30/20-at játszik és simán megadom neki a preflop all-injét egy dáma párral, holott az adott szinteken csak AA, KK vagy AKs lapokkal megy all-in.
Egyik napról a másikra elromlott a HM2-m. Tegnap mindnen rendben volt vele, most egyáltalán nem tudom elindítani. Update, uninstall, reinstall minden megvolt de nem indul el hanem hibaüzenetet küld. Mit csinájak?
Pontosan mit ír?