Sziasztok, egy kérdésem lenne. A hm2-ben a hand reviewnál (hand history visszanéző)
nem lehet beállítani, h ne mindig felül legyen? Úgy értem, h ha mennek az asztalok és
vissza szeretnék nézni egy handet, akkor a hh mindig takarja az asztalokat, mert felül van.
köszi
Valaki?
Üdv!
Lenne egy kérdésem. A HUD statisztikák szinte minden teremben borzasztó helyen jelennek meg. Hogy lehet ezeket a kis téglalapokat áthelyezni? Nagyon zavaró, hogy az egyik a a a flopba lóg bele, a másik kitakarja egy játékosnak a stackjét, a harmadik a az asztalopciók gombját takarja ki, stb...
Everesten a legszörnyűbb, egyszerűen nem lehet tőle játszani.
Biztosan pofonegyszerű a dolog, csak valahogy nem veszem észre.
Köszi a választ!
Szia!
Egér jobb gombjával lehet áthelyezni. Odahúzod ahova akarod.
Hali!
HUD-on szeretném beállítani, hogy a teljes statomat mutassa minden asztalnál (ne kezdjen újra számolni minden sng-nél)!
Helló! Azt szeretném kérdezni h Bosson hogy kell beállitani h melyik mappábol importáljon ? Illetve ha ez megvan akkor menni fog a HUD?
Bossra kéne segitség! A hh converter által átkonvertált handeket feldolgozza és beimportálja az adatbázisba! De játék közbe se nem importál se a hud nem megy !
Nem értem.. most kijött de itt is csak a HM1 van meg.. meg minden .. , most melyik programot érdemes megvenni ? Mert ma megakarom rendelni .. , HM vagy Pt ? ( sng elsősorban.. )
Nem értem.. most kijött de itt is csak a HM1 van meg.. meg minden .. , most melyik programot érdemes megvenni ? Mert ma megakarom rendelni .. , HM vagy Pt ? ( sng elsősorban.. )
hali!
bekrepált a HM-em, nem indul el, a reinstall sem segít sajnos (ezt meg nem értem hogy lehet). Van rá valami mód, hogy kimentsem a note-jaimat, és a HUD beállításokat?
hali!
bekrepált a HM-em, nem indul el, a reinstall sem segít sajnos (ezt meg nem értem hogy lehet). Van rá valami mód, hogy kimentsem a note-jaimat, és a HUD beállításokat?