a pstgre-s játékot nem úsztam meg természetesen:)
köszi a gyors segitséget!
Sziasztok. Hu sng-t játszom, első handben all-in kerültem, nyertem, de a hm2-ben ez nem rögzült. Lehet valamit tenni vagy ez most már kimarad az adatbázisból?
Sziasztok. Hu sng-t játszom, első handben all-in kerültem, nyertem, de a hm2-ben ez nem rögzült. Lehet valamit tenni vagy ez most már kimarad az adatbázisból?
Volt már valakinek olyan, hogy egyszerűen nem jeleníti meg a reports fülben a dolgokat? A második fejléc még bejön, az ahol a filteres cuccokat lehet beállítani, de alatta semmit nem jelenít meg, csak egy rohadt nagy szürkeség van ! Ez mi???
Szia!
Win7-en ezt a problémát az alábbi mappa törlése oldotta meg (már ha a clear filters-re sem reagál és a probléma ua.):
C:\Users\.....\AppData\Local\Hold'em_Manager (..... a felhasználó neve).
Ismerősömnek küldtem el egy ps-en lejátszott sng hand history-ját. Hogy tudja meglesni hand replayerben?
Hm2 pkr poker
Sziasztok!
Beszereztem eme csodát. Régi HM1-em volt.
Kérdéseim elsősorban olyanoknak szólnak akik a PKR-en is tolják HM-el ( vagy HM guruknak :-) ) :
Ver : 7318
PKR pókeren is használnám...
Amit látok :
-Active sessionban ott van az asztal neve, ikonja, de nincs player, hand stb.
-Amikor nyitok egy asztalt akkor bal felső sarokban van pár sor arról hogy milyen HUD-ot válasszak stb, kiválaszotom a sajátom, de nincs a playerek alatt semmi HUD.
( azt írja ki hogy waiting hands...)
-table finderrel próbáltam játszadozni de nem reagál.
- megadtam a könyvtárat ahol vannak a handek ezzel nem lehet baj.
Köszönöm a segítséget!
Krisz
Egyszerre csak egy asztalon játszol?
Cash vagy mtt?
9 asztalon. Fő profil cash, Szombat-vasárnap MTT.
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. 888ra regeltem és a cash asztalokon nem tudom beüzemelni a hudot(hm2). SNGéken simén megy, ötlet?