Valahol olvastam a HM belső fórumán, hogy a HM1-et is tovább frissítgetik majd.
Az jó mivel a bwin-en kijátszott hm szart se ér ha április utánni :D, pedig arról írtak és az van a policyben:D, 90dollárba kerül nekem az upgrade annyit meg nem ér az a fostalicska hm2 szerintem!
Az jó mivel a bwin-en kijátszott hm szart se ér ha április utánni :D, pedig arról írtak és az van a policyben:D, 90dollárba kerül nekem az upgrade annyit meg nem ér az a fostalicska hm2 szerintem!
Hmm valamiről akkor lemaradtam...? Eddig úgy tudtam, hogy a bwinen május után kijátszott HM is lecserélhető majd HM2-re ingyenesen.
Az oldalon azt írják, hogy ingyenesen tudnám upgradelni HM2 -re a mostani szoftvert. Kijelölöm a terméket (HM2 small stakes), írja, hogy free, (mikor beteszem a kosárba, írja, hogy 59$ az ára, majd alatt -59$ tehát levonva, így a tétel ára 0$), rákatitntok az upgradre, és semmi sem történik. Felugró ablak engedélyezve van az oldalon.
Mi a gond?
Alul a böngésző (Chrome) kiírja, hogy várakozás a szerverre.. de ennyi. Nem értem. FAQ -t végigolvastam, úgy csináltam mindent ahogy kell. Május 1 utáni a HM -em.
Tudtam, hogy szenvedés lesz belőni az új HUD-ot, de hogy ennyire...
A HM1 player notes beimportálása a HM2-be sikerült valakinek? Mondjuk ha sikerülne sem biztos, hogy jól járnék vele, ahogy rákattintok a HUD notes-ra, egyből lefagy :-)
Sziasztok
Hm2-vel kapcsolatban lenne, egy olyan kérdésem, hogy install után a database-t újra be kell importálni vagy rögtön müködik az egész?(mondjuk úgy mintha csak egy upgrade lenne a hm1-hez)
Az oldalon azt írják, hogy ingyenesen tudnám upgradelni HM2 -re a mostani szoftvert. Kijelölöm a terméket (HM2 small stakes), írja, hogy free, (mikor beteszem a kosárba, írja, hogy 59$ az ára, majd alatt -59$ tehát levonva, így a tétel ára 0$), rákatitntok az upgradre, és semmi sem történik. Felugró ablak engedélyezve van az oldalon.
Mi a gond?
Alul a böngésző (Chrome) kiírja, hogy várakozás a szerverre.. de ennyi. Nem értem. FAQ -t végigolvastam, úgy csináltam mindent ahogy kell. Május 1 utáni a HM -em.
30$-ért megkapom yeee:)
importálni kell, nézd meg a FAQ-ba