Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

Gabiru
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. nov. 2. 11:06

Valahol olvastam a HM belső fórumán, hogy a HM1-et is tovább frissítgetik majd.

Az jó mivel a bwin-en kijátszott hm szart se ér ha április utánni :D, pedig arról írtak és az van a policyben:D, 90dollárba kerül nekem az upgrade annyit meg nem ér az a fostalicska hm2 szerintem!

happyface
Válasz Gabiru kommentjére
2011. nov. 2. 11:24

Az jó mivel a bwin-en kijátszott hm szart se ér ha április utánni :D, pedig arról írtak és az van a policyben:D, 90dollárba kerül nekem az upgrade annyit meg nem ér az a fostalicska hm2 szerintem!

nekem is azt irta h 90dolcsi a frissites de mikor meg akartam venni akkor kaptam egy 90dolcsis kupont amivel teljsen ingyenes lett. termeszetesen apr 1 utanni a key.

shtluck1
2011. nov. 2. 11:26

Hmm valamiről akkor lemaradtam...? Eddig úgy tudtam, hogy a bwinen május után kijátszott HM is lecserélhető majd HM2-re ingyenesen.

Gabiru
Válasz shtluck1 kommentjére
2011. nov. 2. 11:41

Hmm valamiről akkor lemaradtam...? Eddig úgy tudtam, hogy a bwinen május után kijátszott HM is lecserélhető majd HM2-re ingyenesen.

Hát nem és nekem május utánni a hm1-em! :D Kula az egész:D

Galambos Tarzan
2011. nov. 2. 13:30

Az oldalon azt írják, hogy ingyenesen tudnám upgradelni HM2 -re a mostani szoftvert. Kijelölöm a terméket (HM2 small stakes), írja, hogy free, (mikor beteszem a kosárba, írja, hogy 59$ az ára, majd alatt -59$ tehát levonva, így a tétel ára 0$), rákatitntok az upgradre, és semmi sem történik. Felugró ablak engedélyezve van az oldalon.

Mi a gond?

Alul a böngésző (Chrome) kiírja, hogy várakozás a szerverre.. de ennyi. Nem értem. FAQ -t végigolvastam, úgy csináltam mindent ahogy kell. Május 1 utáni a HM -em.

DiliBill
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. nov. 2. 13:37

Tudtam, hogy szenvedés lesz belőni az új HUD-ot, de hogy ennyire...
A HM1 player notes beimportálása a HM2-be sikerült valakinek? Mondjuk ha sikerülne sem biztos, hogy jól járnék vele, ahogy rákattintok a HUD notes-ra, egyből lefagy :-)

lourker
Válasz DiliBill kommentjére
2011. nov. 2. 14:58

Sziasztok

Hm2-vel kapcsolatban lenne, egy olyan kérdésem, hogy install után a database-t újra be kell importálni vagy rögtön müködik az egész?(mondjuk úgy mintha csak egy upgrade lenne a hm1-hez)

Gabiru
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. nov. 2. 15:37

Az oldalon azt írják, hogy ingyenesen tudnám upgradelni HM2 -re a mostani szoftvert. Kijelölöm a terméket (HM2 small stakes), írja, hogy free, (mikor beteszem a kosárba, írja, hogy 59$ az ára, majd alatt -59$ tehát levonva, így a tétel ára 0$), rákatitntok az upgradre, és semmi sem történik. Felugró ablak engedélyezve van az oldalon.

Mi a gond?

Alul a böngésző (Chrome) kiírja, hogy várakozás a szerverre.. de ennyi. Nem értem. FAQ -t végigolvastam, úgy csináltam mindent ahogy kell. Május 1 utáni a HM -em.

Nekem szintúgy ez van csak még tovább nem mentem mivel még nem vagyok otthon, de majd otthon megnézem de úgy látszik mégis ingyé tudom megszerezni ahogy ígérték is!

Amúgy lehet csak terhelt volt a szerver azért nem történt semmi!

GL!

ihaveadream
2011. nov. 2. 15:38

30$-ért megkapom yeee:)

kitezoltan1
Válasz lourker kommentjére
2011. nov. 2. 15:38

importálni kell, nézd meg a FAQ-ba

Élő ügyfélszolgálat