Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

uzee101
Válasz cumizares kommentjére
2011. nov. 9. 18:10

Sziasztok!
Csak nekem fagy le rendszeresen a HM2?
Már mikor elindítom az is lassú, de mikor ráklikkelek vmire a lobbyban egyből a program nem válaszol, sőt az egész gépem lefagy egyből.
Vmi ötlet, h mi lehet a probléma, előre is köszi!

nem vagy egyedül...én nem tudok létrehozni új adatbázist sem, mert azt írja ki hogy a HM1-et importálja és várjam míg befejeződik.Marad a HoldemManager 1 egyelőre

BSzabi
Válasz uzee101 kommentjére
2011. nov. 11. 16:19

Vásárlás

Hali!
Mint látható HM vásárlás előtt állok. Szeretném megtudni melyiket vegyem meg.
Az első részét (ha még lehet egyáltalán), ami már rendesen működik rengeteg tapasztalt felhasználó tud segíteni kérdéseimben.
v.
A második részt, amit kevesen dicsérnek, de mégis ezt fogjuk használni.
Segítségeteket előre köszönöm!
Üdv, Szabi

Boda04
Válasz BSzabi kommentjére
2011. nov. 13. 22:50

Szerintem a HM1 et már nemis lehet megvenni,szal csak a 2est tudod,de úgyis fognak jönni frissítések amik javítják a bugokat.

Simi8
Válasz cumizares kommentjére
2011. nov. 13. 23:11

Sziasztok.
Én május után vettem a HM1-et itt az akadémián,ezért most nekem elvileg ingyen jár a HM2. Ha igénylem a HM2-öt akkor a HM1-em megszünik??? Vagy ha netán nem jön be a HM2 akkor vissza tzdok állni a HM1-re??? Vagy akkor az megszünik???

Gordon
Válasz Simi8 kommentjére
2011. nov. 17. 17:01

hand import

Sziasztok!

Van egy olyan problémám, hogy beállítottam az importálni való könyvtárakat, amiket még a HM1 mentet le az elmúlt 2 évben, de kb 20 perc alatt végzett és nincs benne egy darab ongames handem sem, pedig túlnyomórészt erről szól az adatbázisom ... Mit csinálok rosszul ?

boci23
Válasz Gordon kommentjére
2011. nov. 17. 17:02

Sziasztok!

Van egy olyan problémám, hogy beállítottam az importálni való könyvtárakat, amiket még a HM1 mentet le az elmúlt 2 évben, de kb 20 perc alatt végzett és nincs benne egy darab ongames handem sem, pedig túlnyomórészt erről szól az adatbázisom ... Mit csinálok rosszul ?

olvastasd be a HMarchive nevű mappát, abba van minden original handed

Gordon
Válasz boci23 kommentjére
2011. nov. 17. 17:13

olvastasd be a HMarchive nevű mappát, abba van minden original handed

értelem szerűen azokat probáltam beimportálni :)

boci23
2011. nov. 17. 17:28

értelem szerűen azokat probáltam beimportálni :)

sync-et csináltál már hm1 és 2 között?

Gordon
Válasz boci23 kommentjére
2011. nov. 17. 17:32

sync-et csináltál már hm1 és 2 között?

Nem, mert annó az 1nél ha újraraktam akkor elég volt csak ezt a könyvtárat beolvastatni, ma vettem meg még nagyon mesüge vagyok hozzá ... :-/

Gordon
2011. nov. 17. 17:39

az még bonyolítja a helyzetet, hogy a HM1es adatbázisom meg a működő HM1 az asztali gépemen van, a HM2 amibe szeretném megcsinálni ugyanezt az adatbázist meg a laptopon amit most szereztem be ...

Élő ügyfélszolgálat