Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

Maxxxika
Válasz joad kommentjére
2012. nov. 30. 9:59

Esetleg egy reset a HM accountban a holdem manager oldalán?

Campus
Válasz joad kommentjére
2012. nov. 30. 22:34

sziasztok, átolvastam a Topic felét legalább, de nem találtam választ. Szóval fél év kihagyás után újra elkezdtem pókerezni, a HM2-m frissítette magát egy jó darabig és azóta nem látom a HUD-ot, Everest pókeren játszom. Nem vagyok valami nagy guru, és az eddig olvasottak alapján azt vettem ki, hogy a Hand History mappám hiányozhat? Hol kellene azt létrehoznom? A settingsbe bepipáltam, hogy Store Hand History, de nem kreál mappát az Everesten belül , mi a teendő, segítsetek légyszíves. Hálás köszönet előre is.

Ui.: A Party Pokeren is szeretnék újrajátszani, csak 180 nap inaktivitás után várom, hogy az accom átkerüljön az akadémiához, de a Party Poker miatt picit lassú a dolog :), szóval gondolom azzal se fogom látni a HUD-ot?!

soux
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. dec. 1. 16:21

Esetleg egy reset a HM accountban a holdem manager oldalán?

Köszi Maxxxika az ötletet! Ez mivel jár? Milyen lépései vannak? Mert kérdeztem barátom ő 1 picit fél ettől, hogy akkor ő sem fog tudni belépni. Tudsz adni vmi bővebb infót? :)

ajancsiii
Válasz soux kommentjére
2012. dec. 1. 16:59

Ftp hud

Full tilten nem volt HUD-om a multi-entry versenyeken és a Rush cashgame és tournament asztalokon. A legújabb updatere azt írják, hogy az javítja de nálam továbbra sincs. Nálatok mi a helyzet?

Campus
Válasz Campus kommentjére
2012. dec. 1. 18:53

sziasztok, átolvastam a Topic felét legalább, de nem találtam választ. Szóval fél év kihagyás után újra elkezdtem pókerezni, a HM2-m frissítette magát egy jó darabig és azóta nem látom a HUD-ot, Everest pókeren játszom. Nem vagyok valami nagy guru, és az eddig olvasottak alapján azt vettem ki, hogy a Hand History mappám hiányozhat? Hol kellene azt létrehoznom? A settingsbe bepipáltam, hogy Store Hand History, de nem kreál mappát az Everesten belül , mi a teendő, segítsetek légyszíves. Hálás köszönet előre is.

Ui.: A Party Pokeren is szeretnék újrajátszani, csak 180 nap inaktivitás után várom, hogy az accom átkerüljön az akadémiához, de a Party Poker miatt picit lassú a dolog :), szóval gondolom azzal se fogom látni a HUD-ot?!

meggyógyult :)

Campus
2012. dec. 1. 19:35

meggyógyult :)

csak a HUD része, HM2-ben nem mutatja a tournamentek között, a Hand Import-nál ott van pl. a tegnap este játszott játékaim

nice
Válasz joad kommentjére
2012. dec. 2. 2:55

sziasztok!!!
Két kérésem lenne.
1,Bosson jätszom de elég kevés asztal van ki mit javasol hova érdemes ätmennem!(texas,nl 25,nl 50 full ring)Rakeback okvetlen kell meg az is jó lenne ha sok fish lenne!?

nice
2012. dec. 2. 2:57

A mäsik kérdésem ki tudna segiteni Hm2 beällitäsban?hogy a Bosson kivül mäshol is mutassa a Hud-okat?
Remélem tud valaki segiteni!
sziasztok

Kopiii74
Válasz elchupacabra kommentjére
2012. dec. 2. 21:21

....

Kopiii74
Válasz elchupacabra kommentjére
2012. dec. 2. 21:22

Szia Kopiii!

Nekem is ez volt a problémám,mikor felraktam a HM2-t ha jól emlékszem. A gép alapbeállításán kell variálni (nem tudom milyen op. rendszere(d) van,nekem win7. Úgy sikerült megoldani ,h controlpanel/app. and personalisation/display és ott a text size-ot fel kell húzni 125 %-ra.
Továbbá , nálam az is gond volt,h valamelyik könyvtárban ékezetes betű volt,tehát pl c:/users/gábor....amit gondokat okozott. Végül a póker klienst mindenképpen angolra állítsátok!
Remélem tudtam segíteni! :)

Hú ez érdekelne. Itt is win7 alatt fut a gép, szóval kicsit részletesebben leírnád hol milyen beállításokról beszélsz? Magyar az op. rendszerünk

Ha jól sejtem a vezérlőpulton belül van amiről beszélsz!

Élő ügyfélszolgálat