Esetleg egy reset a HM accountban a holdem manager oldalán?
sziasztok, átolvastam a Topic felét legalább, de nem találtam választ. Szóval fél év kihagyás után újra elkezdtem pókerezni, a HM2-m frissítette magát egy jó darabig és azóta nem látom a HUD-ot, Everest pókeren játszom. Nem vagyok valami nagy guru, és az eddig olvasottak alapján azt vettem ki, hogy a Hand History mappám hiányozhat? Hol kellene azt létrehoznom? A settingsbe bepipáltam, hogy Store Hand History, de nem kreál mappát az Everesten belül , mi a teendő, segítsetek légyszíves. Hálás köszönet előre is.
Ui.: A Party Pokeren is szeretnék újrajátszani, csak 180 nap inaktivitás után várom, hogy az accom átkerüljön az akadémiához, de a Party Poker miatt picit lassú a dolog :), szóval gondolom azzal se fogom látni a HUD-ot?!
Esetleg egy reset a HM accountban a holdem manager oldalán?
Ftp hud
Full tilten nem volt HUD-om a multi-entry versenyeken és a Rush cashgame és tournament asztalokon. A legújabb updatere azt írják, hogy az javítja de nálam továbbra sincs. Nálatok mi a helyzet?
sziasztok, átolvastam a Topic felét legalább, de nem találtam választ. Szóval fél év kihagyás után újra elkezdtem pókerezni, a HM2-m frissítette magát egy jó darabig és azóta nem látom a HUD-ot, Everest pókeren játszom. Nem vagyok valami nagy guru, és az eddig olvasottak alapján azt vettem ki, hogy a Hand History mappám hiányozhat? Hol kellene azt létrehoznom? A settingsbe bepipáltam, hogy Store Hand History, de nem kreál mappát az Everesten belül , mi a teendő, segítsetek légyszíves. Hálás köszönet előre is.
Ui.: A Party Pokeren is szeretnék újrajátszani, csak 180 nap inaktivitás után várom, hogy az accom átkerüljön az akadémiához, de a Party Poker miatt picit lassú a dolog :), szóval gondolom azzal se fogom látni a HUD-ot?!
meggyógyult :)
sziasztok!!!
Két kérésem lenne.
1,Bosson jätszom de elég kevés asztal van ki mit javasol hova érdemes ätmennem!(texas,nl 25,nl 50 full ring)Rakeback okvetlen kell meg az is jó lenne ha sok fish lenne!?
A mäsik kérdésem ki tudna segiteni Hm2 beällitäsban?hogy a Bosson kivül mäshol is mutassa a Hud-okat?
Remélem tud valaki segiteni!
sziasztok
....
Szia Kopiii!
Nekem is ez volt a problémám,mikor felraktam a HM2-t ha jól emlékszem. A gép alapbeállításán kell variálni (nem tudom milyen op. rendszere(d) van,nekem win7. Úgy sikerült megoldani ,h controlpanel/app. and personalisation/display és ott a text size-ot fel kell húzni 125 %-ra.
Továbbá , nálam az is gond volt,h valamelyik könyvtárban ékezetes betű volt,tehát pl c:/users/gábor....amit gondokat okozott. Végül a póker klienst mindenképpen angolra állítsátok!
Remélem tudtam segíteni! :)