akadozott hm2 meg lefagyott, ezért gondoltam letörlöm és újratelepitem, de a végén kapok egy hibaüzenetet:
error: you have specified an invalid user or password. try another user/password combination or click the reset password button.
ezek ugye a pstgres és postgrespass sose változtattam vagy állítottam, mindig ez volt! ha a reset passra kattintok kiirja h sorry we were unable to reset your pass! szóval zsákutca, hiába nyomogatom tetry connectiont, semmi.. :(
vki esetleg tud segiteni?
Megvan a screenshot. Szóval a gond az, hogy a HUD nem mozgatható az asztal teljes terjedelmén, csak a szürke háttérrel jelölt területen belül. Hogy, vagy hol lehet azt beállítani, hogy az a szürke terület (szerintem layout a neve) nagyobb, vagy legalább akkora legyen mint az asztal?
Szóval a képen jól látható, hogy az összes HUD egy szürke háttér előtt jelenik meg, ami csak akkor látható, ha jobb klikkel mozgatni akarjuk, csak akkor jelenik meg.
Kopi sajnos nekem ez nem segitett, változatlanul azt irja ki!
Vkinek esetleg bármi ötlet? neki se tudok állni semminek..
teljesen amatőr vagyok hmhez, sajna ez nekem nem iylen egyszerű!
"Default HUD settingsel nézd meg úgy lehet az asztal teljes terjedelmén tudod majd mozgatni .."
ezt nem igazán értem, el sem indul a hm
na, ty, google konkurens oldalas leírással sikerült elindítani hm-t viszont amiért újratelepítettem nem oldódott meg, ugyanúgy szétfagy 1-2 kattintás után, nem tudom miért.. azóta van ez h tegnap letöltötte a frissítést, elötte yo volt..
Amit "linkeltem" ott van ilyen is, hogy "ha kifagyott a géped", azt megnézted? Ha meg frissítés után jöttek a gondok, akkor újratelepítésnél miért nem régebbi verziót tettél fel?
megnéztem, de már nem postgreval van a gond, elindul hm csak simán szétfagy! buta kérdés, de hol tudok régebbi verziót letölteni, m sehol nem találom, csak hm1hez..
Nekem is szinte mindennap lefagy! Néha Psqrl hibát ír ki és el sem indul! Ma nagy nehezen elindult, de most meg a reports fület hiába nyitom meg, egy nagy szürkeséget mutat!! Nem értem :)
Sziasztok!
Nekem (illetve egy haveromnak) olyan gondja van a HM2-vel, hogy a HUD alatt lévő, szerintem layout-nak nevezhető háttér, jóval kisebb mint maga az asztal. Így a HUD-okat nyilván nem lehet a megfelelő helyekre húzni, mivel a layout-on (remélem jól tudom hogy ez a neve ) túl nem lehet kihúzni. Az egészben az az érdekes, hogy az első laptopjára telepített HM2 gond nélkül fut, de attól most meg szeretne válni. A most használt laptopon pedig ez a probléma. Mindez csak PokerStarson van, de mondjuk Full Tilton meg frankón megy. Többször újratelepítettük, configot másolgattunk meg minden. Szóval teljes tanácstalanság van.
Szerintem elég rendhagyó probléma, de akinek van valami kis ötlete elfogadnánk!
Előre is kösz!!
Sziasztok!
Biztosan volt már hasonló gond, de leírom.
Az lenne a problémám, hogy nekem a barátommal közös HM2-nk van, enyém a Secondary gép. Nah most újrahúztam a gépem, email-t beírtam jó, serial numbert beírtam jó, beállítottam hogy secondary legyek oké jó, és jött a gond, nem kérdeztem meg hogy mi volt az előző OP rendszeren a számítógép neve én meg beírtam vmi random nevet, és itt történt a probléma, mert nem fogadta el és nem enged többet beírni, tehát olyan mintha elbasztam volna a PIN kódot. :D
Nah most ilyenkor mi a teendő? Help Me!
Előre is THX!! :)