szájbatekert postgresql nem akar működni, pedig nem egyszer nem kétszer telepítettem már....
Az új HM-ben hogy lehet beállítani, hogy a HUD ne írja ki az egész nicket, csak 4-5 karaktert? Fél órája keresem, és nem akarom elhinni, hogy ezt kimaradt volna a HM2-ből!
Sziasztok!
Megválnék "használt" Small Stakes HM2-től!
$45 az ára!
error
már megint nem jó a postgresql, nem engedi telepíteni. valaki ötlet?
Ha Win7 akkor itt keresgélj:
https://poker-akademia.com/vBulletin/szoftverek/561-holdem-manager-810.html#post481473
Sziasztok!!
Már asszem 2szer kérdeztem, de választ nem kaptam!! Viszont a problémám még mindig nem oldódott meg!!
A HM-ben nem tudok belépni a reports felületre, ráklikkelek a reports fülre és kiír valami szöveget...ha a szöveges részt be szeretném zárni, akkor bezárja az egész HM-et !!!
Ez azóta van, amióta az új gépre feltett HM-be beimportáltam a régi handeket!!!
Valaki legyen olyan kedves és segítsen már, mert már kezd baromira idegesíteniiiii :)
Előre is köszi :)
Sziasztok!!
Már asszem 2szer kérdeztem, de választ nem kaptam!! Viszont a problémám még mindig nem oldódott meg!!
A HM-ben nem tudok belépni a reports felületre, ráklikkelek a reports fülre és kiír valami szöveget...ha a szöveges részt be szeretném zárni, akkor bezárja az egész HM-et !!!
Valaki legyen olyan kedves és segítsen már, mert már kezd baromira idegesíteniiiii :)
Sziasztok!!
sziasztok ! van valaki közületek aki budapesti és tudna segiteni beállitani a hm2 személyesen vagy esetleg skype-on?postgresql sem akar müködni ! Kérem segitsen valaki! Köszike!
Köszönöm, megoldódni látszik a hiba!!!
Volt egy Úriember és skype-on megoldotta a problémámat!!
Kissé értett a dolgokhoz, én csak lestem :)
Holnap írok skype-on ahogy beszéltük, de addig is örök hálám!!!
Thx