Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

kormost
Válasz vadallat kommentjére
2012. dec. 26. 9:53

szájbatekert postgresql nem akar működni, pedig nem egyszer nem kétszer telepítettem már....

Ha Win7 akkor itt keresgélj:

https://poker-akademia.com/vBulletin/szoftverek/561-holdem-manager-810.html#post481473

mattack
Válasz kormost kommentjére
2012. dec. 28. 12:05

Az új HM-ben hogy lehet beállítani, hogy a HUD ne írja ki az egész nicket, csak 4-5 karaktert? Fél órája keresem, és nem akarom elhinni, hogy ezt kimaradt volna a HM2-ből!

Overcome85
Válasz joad kommentjére
2012. dec. 29. 10:57

Sziasztok!

Megválnék "használt" Small Stakes HM2-től!
$45 az ára!

vadallat
Válasz Iniesta kommentjére
2013. jan. 1. 21:20

error

már megint nem jó a postgresql, nem engedi telepíteni. valaki ötlet?

vadallat
Válasz kormost kommentjére
2013. jan. 1. 21:22
szfvkrisz
Válasz vadallat kommentjére
2013. jan. 3. 14:05

Sziasztok!!

Már asszem 2szer kérdeztem, de választ nem kaptam!! Viszont a problémám még mindig nem oldódott meg!!
A HM-ben nem tudok belépni a reports felületre, ráklikkelek a reports fülre és kiír valami szöveget...ha a szöveges részt be szeretném zárni, akkor bezárja az egész HM-et !!!
Ez azóta van, amióta az új gépre feltett HM-be beimportáltam a régi handeket!!!
Valaki legyen olyan kedves és segítsen már, mert már kezd baromira idegesíteniiiii :)
Előre is köszi :)

vadallat
Válasz szfvkrisz kommentjére
2013. jan. 3. 16:32

Sziasztok!!

Már asszem 2szer kérdeztem, de választ nem kaptam!! Viszont a problémám még mindig nem oldódott meg!!
A HM-ben nem tudok belépni a reports felületre, ráklikkelek a reports fülre és kiír valami szöveget...ha a szöveges részt be szeretném zárni, akkor bezárja az egész HM-et !!!
Valaki legyen olyan kedves és segítsen már, mert már kezd baromira idegesíteniiiii :)

mit ír ki? küldj pm-et úgy gyorsabban tudok segíteni, nem biztos hogy visszanézek ide ma.

ftmatg
Válasz szfvkrisz kommentjére
2013. jan. 3. 16:57

Sziasztok!!

Szia!

Nem használok HM-t viszont ha esetleg elárulod azt a bizonyos kiírt szöveget... ;)

bellaurora
Válasz joad kommentjére
2013. jan. 3. 17:41

sziasztok ! van valaki közületek aki budapesti és tudna segiteni beállitani a hm2 személyesen vagy esetleg skype-on?postgresql sem akar müködni ! Kérem segitsen valaki! Köszike!

szfvkrisz
Válasz bellaurora kommentjére
2013. jan. 3. 20:24

Köszönöm, megoldódni látszik a hiba!!!
Volt egy Úriember és skype-on megoldotta a problémámat!!
Kissé értett a dolgokhoz, én csak lestem :)
Holnap írok skype-on ahogy beszéltük, de addig is örök hálám!!!
Thx

Élő ügyfélszolgálat