Help pls, HM2 ben hol van olyan filter, amiben arra tudok filterezni h az ellenfel mennyit cold4betel?
Van olyan h could cold 4bet, az obv nem jo, de mast nem talaltam.
Csinaltam meg olyat h could cold 4bet=true, did cold call=false, vpip true and raised preflop 3bet=true de igy sincs semmi.
thx
Hello!
Valakinek van esetleg vmilyen jó headsup hud profilja?
Egyelőre még csak googlezek...
Help pls, HM2 ben hol van olyan filter, amiben arra tudok filterezni h az ellenfel mennyit cold4betel?
Van olyan h could cold 4bet, az obv nem jo, de mast nem talaltam.
Csinaltam meg olyat h could cold 4bet=true, did cold call=false, vpip true and raised preflop 3bet=true de igy sincs semmi.
thx
Hogy lehet olyat h replayerben ne latszodjon egyik jatekos neve sem?
PT4-ben tudom lehet, de hm2 ben meg nem jottem ra.
Hogy lehet olyat h replayerben ne latszodjon egyik jatekos neve sem?
PT4-ben tudom lehet, de hm2 ben meg nem jottem ra.
Sziasztok, olyan kerdesem lenne felétek, hogy befagyott a Pokerstarsom mialatt ment a HM2 és ujrainditottam a gépet, utána nem tolti be a HM2 a leosztásaimat a pokerasztaloknál, se a cash game se a sngnal (ugy jelzi mintha nem jatszottam volna le egy kezet sem, csak az ellenfelek ossz leosztasat mutatja). Valaki tudna segiteni?
Üdv,
megvettem a HM2őt, és mikor írnám be a kódot, a 24. karakternél következne egy B betű, de nem engedi beírni, minden más karaktert enged csak a B betűt nem, bárkinak bármi ötlet hogy mi lehet a baj?
Megoldódott
Hello
most van először ilyen szoftver a kezemben, egy olyan kérdésem lenne, hogy ha pl
vesztettem 25 beülőt . az Ev grafikon azt mutatja hogy csak -15 beülő lenne a várható
akkor az azt jelenti hgy 10 beülőben szerencsétlen voltam, viszont a másik 15 beülőt mindenképp el kell veszítenem mert rosszul játszottam, azaz abban a 15 beülőben én voltam a hibás?
köszi.
Az EV vonal rovidtavon nagyon torz kepet mutat a jatekodrol, a hosszutavu nyereseget mutatja meg, amikor allin kerultok. Nagyon sok fugg attol rovidtavon, hogy ki hogyan floppol, szal lehet h std-en jatszottad meg a handet es az ellenfel range-enek a tetejebe futottal es nyilvan az EV vonaladat ez negativan fogja befolyasolni, de ez hosszutavon kiegyenlitodik,szal no para, sok jatek es turelem kell.
Sziasztok!
Két kérdésem lenne;
Az egyik, hogy FTP-n a HUD a saját statjaimat nem jeleníti meg az asztalnál (még az átlátszó felületet sem). A többi játékosnál rendben megjeleníti. Van esetleg valahol valami pipa amit be kéne jelölni ehhez?
A másik, hogy Az active session alatt csak akkor frissít, ha rányomok a frissítés ikonra. Itt is elkéne egy kis segítség :)
PS-en rendben működik, minden szal nem értem :S
Előre is Ks a segítséget,