sziasztok!Igazából cursor 10-el szeretném felvenni valahogy a kapcsolatot hm2 beállitással kapcsolatba!Ha tudnál segiteni nekem nagyon megköszönném! Le van töltve a hm2 mikrostackes változata ,de nem értem ,hogy miért nem jelenik meg a hud?
Köszi ,hogy válaszoltál mester!Pokerstars terembe, mikrotétes mtt-éket játszok!Letöltöttem a hm2 -ö mikrotétes változatát ,mert új számitógépem lett , de a hud nem jelenik meg ahogy elkezdek játszani,viszont a pókerasztal bal felsö sarkába jelzi ,hogy whait for hand...!
Esetleg arra gondoltam,hogy database-el kapcsolatba van valami probléma,hogy hova importálja a dolgokat!Bár ne haragudj elég tudatlan vagyok az ilyen dolgokhoz és elöre is elnézést ,ha hülyeséget irok!
Pókerklienst angolv nyelvre állítani
handhistory mentést bekapcsolni
HM2-ben megadni, hogy hova menti a kliens a HH-kat
Köszi ,hogy beszáltál a segitségbe! a hand history mentést hol kell bekapcsolni?...és a hm2 be hol kell megadni ,hogy hova mentse a hh-ákat ?...kell csináljak egy mappát vagy milyen nevet adjak neki?
Maxxxika ,cursor10 ! Istenek vagytok!alakul a dolog!
Most már megjelenik a hud ,de pirosan!Viszont a reportsnál a cashnél és a tournamentnél még mindig azt irja ki ,hogy :no hands found!
Kinyitottam egy mtt-ét és lejátszottam pár handet már ,de még mindig azt irja ki !A hm2 be hol kell beállitani ,hogy hova mentse a handeket és milyen nevet irjak be ,mert ezt sem tudom ? ...ne haragudjatok még egyszer ,hogy ennyire nem értek ehez!Köszi a megértéseteket!
please help!!!
sikerült,köszi!
Sziasztok. Eszméletlenül belassult a HM2-őm. Gyakran be is fagy és nem tudom miért. (Adatbázis problémára gyanakszom) Van valakinek valmi ötlete mitől lehet? esetleg történt már ilyen másokkal is?
Sziasztok!
Az mitől lehet h tökéletesen importálja a handeket de az Ongame HUD-on kívül semmit nem jelenít meg. Beimportáltam neki egy HM2 HUD-ot, de egyszerűen nem látja. Kipróbáltam az összes többit (Harrington és társai, de semmit nem lát). Ja és persze mindenhol beállítottam alapból az importált HUD-ot de semmi. Amikor megkérdezi hogy felül szeretném írni a meglévő dolgokat ott mindig okét kell nyomni nem?
bazze betette legfelülre és nem lehetett látni h onnan le kell húzni:D