.
KÖszönöm már megfejtettem a serialt viszont a full tiltet nem nyitja meg a menedzser meg kell vennem a frissitést is külön?
KÖszönöm már megfejtettem a serialt viszont a full tiltet nem nyitja meg a menedzser meg kell vennem a frissitést is külön?
már most megbantam ,hogy megvettem!!
ahogy elinditok egy cash asztalt a full tilten befagy hibaüzenettel az előbb ment ,de a HUD-ba minden kihuzva volt!
HM2 2.0.0.7685 vezióra frissítettem tegnap, azóta fagy ... ( amikor az asztalon máshova húzod a statot, akkor fekete lesz a képernyő és úgy marad ) persze ez alatt bőven kimegyek sit-outra. Másnak is van ilyen tapasztalata ?
Még 2-3 év, és jó lesz a HM2 :D
Sziasztok!
Az normális dolog hogy 20+ sng asztalon (PS) a HM2 úgy megfogja a gépet h gyakorlatilag nem lehet játszani?
A popup ablak min 10mp-t fagyasztja a gépet mire bejön... (néha 1 percig) csak addig ugye a többi asztalon is cselekedni kellene. Az op rendszer most lett újra rakva, és semmi felesleges progi nem fut a háttérben.
A gépem: Pentium(R) DualCore CPU T4500 2.3GHz 3GB RAM
Vagy az lehet a gond h túl nagy adatbázissal dolgozik a HM2? 1M200ezer handet tölt be az elején, de a HUD csak az utolsó 4 hónapot használja. (max 300ezer hand)
Mi lehet a megoldás? Előre is köszi!!
mi lehet a megoldás? Előre is köszi!!
Sziasztok!
Az normális dolog hogy 20+ sng asztalon (PS) a HM2 úgy megfogja a gépet h gyakorlatilag nem lehet játszani?
A popup ablak min 10mp-t fagyasztja a gépet mire bejön... (néha 1 percig) csak addig ugye a többi asztalon is cselekedni kellene. Az op rendszer most lett újra rakva, és semmi felesleges progi nem fut a háttérben.
Vagy az lehet a gond h túl nagy adatbázissal dolgozik a HM2? 1M200ezer handet tölt be az elején, de a HUD csak az utolsó 4 hónapot használja. (max 300ezer hand)
Sziasztok!
Üdv, kevés a 3 Giga ram neki + próbáld ki azt hogy játék közben semmit nem állítasz a hm-be és nem is nézelődsz benne, a reports fülre se kattints amíg játszol. Szóval végig a kezdőlapon legyen a Hm2 amíg tolod. (Home fül)
Party! F50-hez nem lenne HM1 jobb neked?