Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

PROpeter
Válasz Gordon kommentjére
2013. febr. 18. 21:50

.

KÖszönöm már megfejtettem a serialt viszont a full tiltet nem nyitja meg a menedzser meg kell vennem a frissitést is külön?

Gordon
Válasz PROpeter kommentjére
2013. febr. 18. 21:53

KÖszönöm már megfejtettem a serialt viszont a full tiltet nem nyitja meg a menedzser meg kell vennem a frissitést is külön?

Nyisd meg külön :)

PROpeter
2013. febr. 18. 22:18

már most megbantam ,hogy megvettem!!

ahogy elinditok egy cash asztalt a full tilten befagy hibaüzenettel az előbb ment ,de a HUD-ba minden kihuzva volt!

Sambenez
2013. febr. 18. 23:18

HM2 2.0.0.7685 vezióra frissítettem tegnap, azóta fagy ... ( amikor az asztalon máshova húzod a statot, akkor fekete lesz a képernyő és úgy marad ) persze ez alatt bőven kimegyek sit-outra. Másnak is van ilyen tapasztalata ?

7683 a jelenlegi stabil hivatalos realase, ha beta-kat raksz fel előfordulhatnak hibák.

Megnéztem, ennek a beta-nak a topikja tele van hibajelzésekkel. Ma 13:30-kor ezt írták a fejlesztők:
"Thanks guys for all the feedback, were going to remove the beta while we work on some of the issues you posted and well reopen the thread as soon as we have an updated build. "

Maxxxika
Válasz joad kommentjére
2013. febr. 18. 23:29

Még 2-3 év, és jó lesz a HM2 :D

partycsabi
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. febr. 19. 22:33

Sziasztok!

Az normális dolog hogy 20+ sng asztalon (PS) a HM2 úgy megfogja a gépet h gyakorlatilag nem lehet játszani?
A popup ablak min 10mp-t fagyasztja a gépet mire bejön... (néha 1 percig) csak addig ugye a többi asztalon is cselekedni kellene. Az op rendszer most lett újra rakva, és semmi felesleges progi nem fut a háttérben.
A gépem: Pentium(R) DualCore CPU T4500 2.3GHz 3GB RAM
Vagy az lehet a gond h túl nagy adatbázissal dolgozik a HM2? 1M200ezer handet tölt be az elején, de a HUD csak az utolsó 4 hónapot használja. (max 300ezer hand)

Mi lehet a megoldás? Előre is köszi!!

Slynzor
Válasz partycsabi kommentjére
2013. febr. 19. 23:40

mi lehet a megoldás? Előre is köszi!!

uninstall!

slystallone
2013. febr. 20. 0:10

Sziasztok!

Az normális dolog hogy 20+ sng asztalon (PS) a HM2 úgy megfogja a gépet h gyakorlatilag nem lehet játszani?
A popup ablak min 10mp-t fagyasztja a gépet mire bejön... (néha 1 percig) csak addig ugye a többi asztalon is cselekedni kellene. Az op rendszer most lett újra rakva, és semmi felesleges progi nem fut a háttérben.
Vagy az lehet a gond h túl nagy adatbázissal dolgozik a HM2? 1M200ezer handet tölt be az elején, de a HUD csak az utolsó 4 hónapot használja. (max 300ezer hand)

Üdv, kevés a 3 Giga ram neki + próbáld ki azt hogy játék közben semmit nem állítasz a hm-be és nem is nézelődsz benne, a reports fülre se kattints amíg játszol. Szóval végig a kezdőlapon legyen a Hm2 amíg tolod. (Home fül)

Maxxxika
2013. febr. 20. 0:35

Sziasztok!

Party! F50-hez nem lenne HM1 jobb neked?

partycsabi
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. febr. 20. 7:52

Üdv, kevés a 3 Giga ram neki + próbáld ki azt hogy játék közben semmit nem állítasz a hm-be és nem is nézelődsz benne, a reports fülre se kattints amíg játszol. Szóval végig a kezdőlapon legyen a Hm2 amíg tolod. (Home fül)

Kipróbálom. köszi

Party! F50-hez nem lenne HM1 jobb neked?

Nekem mindegy h HM1 vagy HM2 csak használható legyen. Amúgy HM1 lehet h jó lenne?

Élő ügyfélszolgálat