Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

Littlemage
Válasz medgypeti kommentjére
2008. ápr. 7. 0:01

Valaki, aki esetleg használ AHK-t HM-es HUD mellett, nem tapasztalt olyat, hogy eltéveszti az AHK az asztalt? Sajnos volt 1-2 bosszantó foldom rossz asztalon...

kisrapi
2008. ápr. 7. 7:44

Nekem nem kell húzogatni, ha egyszer behúzogálod az első asztalnál akkor nekem megjegyzi a pozíciót és ottmarad.Rakd fel a legújabb patchet!

Fenn van a legújabb patch, 1.5 asszem, egyszer behúzgáltam, de mindig ha új asztalhoz ülök, és nem ugyanarra a székre...akkor újra kell állítani...elég idegesítő:) Valahogy ezt a center view-t nem lehet kiiktatni? Másoknak is működik rendesen alap beállításokkal?

Littlemage
Válasz kisrapi kommentjére
2008. ápr. 7. 8:20

Fenn van a legújabb patch, 1.5 asszem, egyszer behúzgáltam, de mindig ha új asztalhoz ülök, és nem ugyanarra a székre...akkor újra kell állítani...elég idegesítő:) Valahogy ezt a center view-t nem lehet kiiktatni? Másoknak is működik rendesen alap beállításokkal?

Én nem használtam (mert én nem ilyen teremben játszom, bár néha jól jönne ez az opció :) , de szerintem ez erre való:

Options---->HUD options---->Table preferences

Plusz itt egy kis helpfile screenshot ;)

medgypeti
Válasz Littlemage kommentjére
2008. ápr. 7. 11:12

Én nem használtam (mert én nem ilyen teremben játszom, bár néha jól jönne ez az opció :) , de szerintem ez erre való:

Options---->HUD options---->Table preferences

Plusz itt egy kis helpfile screenshot ;)

Ja igen itt tényleg beállítottam a széket:)
Szerintem ezt csináld meg és akkor menni fog!

Godmode
2008. ápr. 16. 12:23

Megvan

Nnna, en is megvettem a HM-et, es a problemam a kovetkezo, a kepen lathato... Nincsen semmilyen szuro aktivalva, all hands van, megis mas a handek szama (egyebkent a player listaba szereplonek kellene lennie)

medgypeti
Válasz Godmode kommentjére
2008. ápr. 16. 12:26

Hogy lehetne a másik gépemen is belőni a hm-et?Mert ugye más a reference number, nem tudok érvényesíteni a kulcsot.

Littlemage
2008. ápr. 16. 12:51

Nnna, en is megvettem a HM-et, es a problemam a kovetkezo, a kepen lathato... Nincsen semmilyen szuro aktivalva, all hands van, megis mas a handek szama (egyebkent a player listaba szereplonek kellene lennie)

szerintem annyi lehet a bibi, hogy az egyiken a primas networkös handek vannak, a masikon pedig tán más is.

de nem biztos...

Littlemage
2008. ápr. 16. 12:52

Hogy lehetne a másik gépemen is belőni a hm-et?Mert ugye más a reference number, nem tudok érvényesíteni a kulcsot.

sztem levelezd le velük.

Godmode
Válasz Littlemage kommentjére
2008. ápr. 16. 13:08

szerintem annyi lehet a bibi, hogy az egyiken a primas networkös handek vannak, a masikon pedig tán más is.

de nem biztos...

Csak es kizarolag primas handek, neked pont ugyanannyit mutat mind a ket helyen? PT szerint 46617 hand...
Masik: irta importalasnal, hogy volt 1db error... ezt hol lehet megnezni? Bocs, hogy ilyen alapvetoeket kerdezek... :o
Koszi a segitseget

Littlemage
2008. ápr. 16. 13:11

Nekem sem ugyanannyit.... 290.000.-nél van 2000 bibi, de nekem benn van az összes handem az összes teremből. Szóval én ezt nem tudom (már) kideríteni.

Élő ügyfélszolgálat