Nemtudom, hogy mi van most... :confused:
Azokat a handeket nem importalta elvileg, amit mar az uj primas software csinalt, de a legdurvabb az alabbi kepen lathato? Hogyisvanez?? :mad:
nekem az eurolinxeseket importálja rendesen.
HM még nem tesz különbséget dollár és euros asztalok között, míg a pt igen, lehet ez is probláma.
En csak es kizarolag $ alapu asztalokon jatszom es csak errol van hh is, semmi masrol...
Akkor szar a PT-d :D:p
Nem tudjatok veletlenul, hogyha megjelolok egy handet (ugye van az, hogy kiirja az utoljara nyert potokat, ott lehet pipalgatni), akkor azt hol lathatom ismet?
Nem rossz egyebkent a program, de azert meg boven rafer a fejlesztes!
Ami nem tetszik benne, hogy (legalabbis igy elsore), hogy helyenkent eleg korulmenyes, erezhetoen lassu, es hogy folyamatosan aktivva teszi a kulonbozo asztalokat... :(:mad:
Hogy lenne erdemes irni a sracnak, a forumjan? Ahogy neztem nincs tul nagy forgalma ott...:o
Nem tudjatok veletlenul, hogyha megjelolok egy handet (ugye van az, hogy kiirja az utoljara nyert potokat, ott lehet pipalgatni), akkor azt hol lathatom ismet?
Nem rossz egyebkent a program, de azert meg boven rafer a fejlesztes!
Ami nem tetszik benne, hogy (legalabbis igy elsore), hogy helyenkent eleg korulmenyes, erezhetoen lassu, es hogy folyamatosan aktivva teszi a kulonbozo asztalokat... :(:mad:
Hogy lenne erdemes irni a sracnak, a forumjan? Ahogy neztem nincs tul nagy forgalma ott...:o
IPoker HUD gond
Valaki használja IPokerrel (Titan) a HM-et?
Ha igen, akkor neki is volt olyan gondja, hogy versenyeknél általában nem működik a HUD? (Észreveszi az asztalt, de 0 fővel.)