kisrapi : pgadminnal backupold az adatbazisodat a biztonsag kedvéért. amugy meg sztem azt a regi-uj serialt elfogadja. ill. volt valami kavaras, hogy ugye 2 gepre lehet feltenni, na most, hogy ilyenkor loszor inaktivalni kell-e ezt a verziot, s akkor felteheted majd ujra, mint elsokent, azt nem tudom, ennek kerdezz/nezz utana, de ha egyelore csak 1 gepen hasznalod, akkor nem lesz gond, max, ez a 2. gepre lesz ervenyes, s gondolom utana at lehet modosítani.
kisrapi : pgadminnal backupold az adatbazisodat a biztonsag kedvéért. amugy meg sztem azt a regi-uj serialt elfogadja. ill. volt valami kavaras, hogy ugye 2 gepre lehet feltenni, na most, hogy ilyenkor loszor inaktivalni kell-e ezt a verziot, s akkor felteheted majd ujra, mint elsokent, azt nem tudom, ennek kerdezz/nezz utana, de ha egyelore csak 1 gepen hasznalod, akkor nem lesz gond, max, ez a 2. gepre lesz ervenyes, s gondolom utana at lehet modosítani.
kellenek a betuk? Akkor kevés statot iratsz ki :D :D :D
Hud options, Player preferences, felül a show abbreviations-t kipipálni
kellenek a betuk? Akkor kevés statot iratsz ki :D :D :D
Hud options, Player preferences, felül a show abbreviations-t kipipálni
hat igen, mielott leszeded le kellett volna menteni/masolni. igy mar mindegy, utolag okos az ember.
Ha az akadémián keresztül veszem a HM-t akkor most van moneybookersből val fizetési lehetőség, vagy nincs?
Nah sikerült megoldanom, igazából teljesen problémamentes volt, uninstall, újraraktam az 1.07-est rá a béta frissítést, és ment minden.
HUD-nál hogy is lehet beállítani, h ne csak számokat, hanem betűket is kiírjon?(az egyes mutatók jelzésénél már beállítottam h mit szeretnék látni, szóval az nem üres sehol...)
Nálam a probléma továbbra is fennáll, ha esetleg tud valaki segíteni annak örülnék
Előre is bocs, nem nézlek analfabétának, csak ez az egyetlen lehetőség jutott eszembe.
XDXDXDXDXDXDXD