Előre is bocs, nem nézlek analfabétának, csak ez az egyetlen lehetőség jutott eszembe. Én eredetileg más könyvtárba telepítettem a HM-et, nem az általa felajánlott alapbeállítást választottam. Így az update mindig egy másik helyre szeretné telepíteni magát. Ha véletlenül nálad is ez lenne a helyzet, az megmagyarázná a jelenséget.
Oda telepítettem ahova automatikusan rakni akarta. A HM-et és az updatet is tehát ez nem lehet gond
Végre megoldódott.
Kiderült, hogy rossz verzióval akartam frissíteni. A jóval természetesen simán ment minden.
Wp Slash...:o
szerintetek ha tolok egy reinstallt a régi HH-kat mennyire érdemes visszatennem az adatbázisba?
december közepe óta amiket játszottam azokat egyértelmű, hoyg visszateszem. de mondjuk az 1 évvel ezelőtti handek simán sokat torzíthatnak a valós képen, mert mondjuk már egyáltalán nem úgy játszik az illető.
Még egy gondom akadt, a saját statom b2b-n nem jól jelenik meg, az összes többit jó helyre teszi, de a sajátom minden asztalnál oda, ahol az 1. asztalon ülök...és ugye így ha az egyik helyen áthúzom a jó helyre, akkor máshol lesz rossz.....ezt ki lehet valahogy küszöbölni?
Megvan: fix my stats position...
PokerHeaven gond
Most telepítettem fel a Hold'em Meneger 1.07-es verzóját és fizettem be a PokerHeaven terembe.
Itt szeretném használni.
Megadtam azt a könyvtárat a Documents and Settings-ben amiben a PokerHeaven a HH-kat menti, mégse történik semmi. Nem importálja a leosztásokat.
Mit rontottam el?
Most telepítettem fel a Hold'em Meneger 1.07-es verzóját és fizettem be a PokerHeaven terembe.
Itt szeretném használni.
Megadtam azt a könyvtárat a Documents and Settings-ben amiben a PokerHeaven a HH-kat menti, mégse történik semmi. Nem importálja a leosztásokat.
Mit rontottam el?
azt hogy a HM nem támogatja a boss-t kell hozzá, HH converter, keress vissza ebben a topicban
a HM nem támogatja a cake-t ? mert beimportáltam 23K handet, és semmi nem történik.
szerintetek ha tolok egy reinstallt a régi HH-kat mennyire érdemes visszatennem az adatbázisba?
december közepe óta amiket játszottam azokat egyértelmű, hoyg visszateszem. de mondjuk az 1 évvel ezelőtti handek simán sokat torzíthatnak a valós képen, mert mondjuk már egyáltalán nem úgy játszik az illető.