Cancelre azt írja ki, hogy biztosan be akarom e zárnia wizardot. :/
Anno, amikor én telepítettem Windowsos PGSQL-t, akkor továbbment. Szerintem válassz ki egyet a felajánlott dolgok közül és úgy biztos tovább fog engedni. Ha pedig nem sikerül először, akkor megpróbálod mégegyszer. Nem kell megijedni!
:) Rendicsek, köszi, amúgy ez a Stack Builder micsoda? mire kell?
Hát én ezt nem értem... akarok importálni egy file-t erre ottmarad a zöld sáv és nem történik semmi, a playersnél megjelenik, hogy (6) és ennyi, sehol semmi infó... próbáltam foldert is és semmi... :( :(
Hát én ezt nem értem... akarok importálni egy file-t erre ottmarad a zöld sáv és nem történik semmi, a playersnél megjelenik, hogy (6) és ennyi, sehol semmi infó... próbáltam foldert is és semmi... :( :(
Kiválasztottad hero-t?
Lehet már volt kérdés, de kicsit hosszú a topic. Szóval, azt be lehet-e valahol állítani, hogy a játékosokhoz tartozó adatokat, ha elmozdítom egy adott pozícióról az egyik asztalon, akkor a másikon ugyanabban a pozícióban lévő adatok ne mozduljanak el. Mert marha idegesítő keresgélni a játékoshoz a megfelelő adatokat. (itt boss-ról lenne szó és valószínűleg azért nem találja meg a játékosokat a HM) Előre is köszönöm.
Most vettem meg a Holdemet és egy olyan problémám van vele, hogy mikor az everesten játszok egy darabig mindenki ok, de amikor nyitja meg a többi asztalt hibaüzenettel leáll az everest kliense. Ha csak az everest fut akkor semmi baj.
Valakinek volt már ilyen hibája?
64bites vistám van, próbáltam a HM 1.07 az 1.07.1 és most a 1.08.06 beta van fent.
UB & CDpoker!
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy Ultimate bet vagy/és CDpoker alá be lehet üzemelni a Poker tracker 3-at, ennek a HUDJÁT vagy a HOLdem managert?
A kérdésem az lenne, hogy Ultimate bet vagy/és CDpoker alá be lehet üzemelni a Poker tracker 3-at, ennek a HUDJÁT vagy a HOLdem managert?