Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

vinczesz
Válasz Tulkas kommentjére
2009. jan. 28. 19:55

Cancelre azt írja ki, hogy biztosan be akarom e zárnia wizardot. :/

Anno, amikor én telepítettem Windowsos PGSQL-t, akkor továbbment. Szerintem válassz ki egyet a felajánlott dolgok közül és úgy biztos tovább fog engedni. Ha pedig nem sikerül először, akkor megpróbálod mégegyszer. Nem kell megijedni!

Tulkas
Válasz vinczesz kommentjére
2009. jan. 28. 19:57

Anno, amikor én telepítettem Windowsos PGSQL-t, akkor továbbment. Szerintem válassz ki egyet a felajánlott dolgok közül és úgy biztos tovább fog engedni. Ha pedig nem sikerül először, akkor megpróbálod mégegyszer. Nem kell megijedni!

:) Rendicsek, köszi, amúgy ez a Stack Builder micsoda? mire kell?

vinczesz
2009. jan. 28. 20:20

:) Rendicsek, köszi, amúgy ez a Stack Builder micsoda? mire kell?

Ha csak HM-hez vagy PT-hez akarsz adatbázist használni, akkor semmire.

Tulkas
Válasz vinczesz kommentjére
2009. jan. 28. 20:47

Hát én ezt nem értem... akarok importálni egy file-t erre ottmarad a zöld sáv és nem történik semmi, a playersnél megjelenik, hogy (6) és ennyi, sehol semmi infó... próbáltam foldert is és semmi... :( :(

andree
2009. jan. 28. 20:49

Hát én ezt nem értem... akarok importálni egy file-t erre ottmarad a zöld sáv és nem történik semmi, a playersnél megjelenik, hogy (6) és ennyi, sehol semmi infó... próbáltam foldert is és semmi... :( :(

Kiválasztottad hero-t?

Tulkas
Válasz andree kommentjére
2009. jan. 28. 20:58

Kiválasztottad hero-t?

Hát most olyat csináltam, mivel mondtad ezt a Herot, hogy beírtam, hogy MrWeiss(ez a Titanos nickem) és beadta, hogy Ipk vagy vmi ilyesmi + hands 12, ezután próbálok importálni, de semmi :(

szerk. na hoppá most valami van :D

castor11
2009. jan. 30. 2:43

Lehet már volt kérdés, de kicsit hosszú a topic. Szóval, azt be lehet-e valahol állítani, hogy a játékosokhoz tartozó adatokat, ha elmozdítom egy adott pozícióról az egyik asztalon, akkor a másikon ugyanabban a pozícióban lévő adatok ne mozduljanak el. Mert marha idegesítő keresgélni a játékoshoz a megfelelő adatokat. (itt boss-ról lenne szó és valószínűleg azért nem találja meg a játékosokat a HM) Előre is köszönöm.

chau
Válasz castor11 kommentjére
2009. jan. 31. 1:49

Most vettem meg a Holdemet és egy olyan problémám van vele, hogy mikor az everesten játszok egy darabig mindenki ok, de amikor nyitja meg a többi asztalt hibaüzenettel leáll az everest kliense. Ha csak az everest fut akkor semmi baj.
Valakinek volt már ilyen hibája?

64bites vistám van, próbáltam a HM 1.07 az 1.07.1 és most a 1.08.06 beta van fent.

xerobyte
Válasz chau kommentjére
2009. jan. 31. 16:35

UB & CDpoker!

Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy Ultimate bet vagy/és CDpoker alá be lehet üzemelni a Poker tracker 3-at, ennek a HUDJÁT vagy a HOLdem managert?

vinczesz
Válasz xerobyte kommentjére
2009. jan. 31. 19:41

A kérdésem az lenne, hogy Ultimate bet vagy/és CDpoker alá be lehet üzemelni a Poker tracker 3-at, ennek a HUDJÁT vagy a HOLdem managert?

Az UB-hez nem próbáltam, de akkora teremhez csodálkoznék, ha nem lehetne. A CDPoker-hez pedig megy, mert ugyebár az iPoker termeket is támogatja. Mindezt a HM-ről írtam, de gyanítom, hogy a PT3 is megy velük.

Élő ügyfélszolgálat