Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

tentaculata
Válasz vinczesz kommentjére
2009. febr. 1. 21:32

Érdekes probléma akadt:

Boss-hálózatban a HUD SH asztalon össze-vissza rakja le a statokat. Miután át lettek húzva a megfelelő helyre, a következő asztalnál már jó helyen vannak, csak épp rossz emberé Azaz pl. a jobb felső tag statjai vannak a bal alsónál stb. Ha mozgatva vannak ezek, akkor természetesen az 1. asztalé is velük mozog, ami ugye nem jó...

Külön érdekesség, hogy FR-en mindez hibátlanul működik.

Találkozott már valaki ilyennel, ha igen mi a gyógyír???

Köszi.

V.Peti
Válasz tentaculata kommentjére
2009. febr. 1. 21:35

nekem is így van. én forgatom a fejemet jobbra-balra. gyógyír nekem is kéne.

chau
Válasz V.Peti kommentjére
2009. febr. 1. 21:40

Még új vagyok a HM tekintetben, talán segít a

HUD options- Seating preferences

TexasBela
Válasz chau kommentjére
2009. febr. 1. 22:42

És ott melyiket kell bejelölni a termek közül?

uzee101
Válasz TexasBela kommentjére
2009. febr. 3. 19:36

Valami kikapcsolja a HUD-omat

Sziasztok. Fogalmam sincs, hogy mi de valami kikapcsolja a HUD-ot ahogy elindítom a "start auto import"-ot. Felugrik 2mp-re és OFF. Már próbáltam a Relaunch HUD-ot is ugyan azzel az eredménnyel. Korábban nem volt ilyen problémám. A VISTA-ra gyanakszom esetleg valakinek van valami lövése mi lehet ez? Köszi uzee

zsebeHUN
Válasz uzee101 kommentjére
2009. febr. 4. 10:51

cake import

nekem valami miatt semmiféle képen nem jön össze az importálás a cake poker (Play Online Poker at Cake Poker) által lementett handekből. 1.07es pacht fent van, van esetleg valami beállítás vagy mondjak le róla, mert nem tudja importálni?

előre is köszi

vinczesz
Válasz zsebeHUN kommentjére
2009. febr. 4. 11:22

nekem valami miatt semmiféle képen nem jön össze az importálás a cake poker (Play Online Poker at Cake Poker) által lementett handekből. 1.07es pacht fent van, van esetleg valami beállítás vagy mondjak le róla, mert nem tudja importálni?

Átkonvertáltad már a handeket? Csak úgy simán nem megy, viszont van egy konverter, ami PokerStars formátumra hozza a HH-kat és úgy már megeszi.

zsebeHUN
2009. febr. 4. 11:51

Átkonvertáltad már a handeket? Csak úgy simán nem megy, viszont van egy konverter, ami PokerStars formátumra hozza a HH-kat és úgy már megeszi.

mivel tudom átkonvertálni?

vinczesz
Válasz zsebeHUN kommentjére
2009. febr. 4. 12:24

mivel tudom átkonvertálni?

Küldtem róla privátot.

titcar
2009. febr. 4. 15:20

lehet hogy enm kéne baszogatni, de találtam pár gb-nyi, logfájlt azok vajon kellenek? :D
data/pg_log mappa a postgresql-en belül

Élő ügyfélszolgálat