Hello
Azt tudja valaki, hogy miért nem jelenik meg a HUD a bwin teremben?
A Toweren meg a Hollywoodon minden rendben, de viszont a bwinen meg nincs semmi. A HM kezeli a bwin-es handeket mert azokat megtudom nézni, de igy HUD nélkül nincs értelme ott játszani.
nah újabb frappáns kérdésem van, remélem ezúttal tud valaki válaszolni:
a popup ablakokat hoyg lehet értelemsen beálíltani?, mert nem sikerült értelmesen beálíltanom , azaz leginkább semmit nem sikerült kezdenem vele.
Hello
Azt tudja valaki, hogy miért nem jelenik meg a HUD a bwin teremben?
A Toweren meg a Hollywoodon minden rendben, de viszont a bwinen meg nincs semmi. A HM kezeli a bwin-es handeket mert azokat megtudom nézni, de igy HUD nélkül nincs értelme ott játszani.
1, HM HUdja a cg statokat kiírja az asztalokra, engem mint Herot felismer, de a többiek statjai szétszórja az asztalon, és az első asztal megnyitása után ha jobb klick+húzással el akarom mozdítani az adott játékos mellé, akkor az összes asztalon az ugyanezen helyen lévő statot vele mozgatja, így külön-külön nem tudom az adott játékos mellé a statját letenni. Magától nem tudná egy játékos statját a neve mellé tenni?
1. kapcsold ki a kliensben fix helyet. Meg szerintem a HM-be is ki kell.
Hello!
Lehetséges hogy a HM csak az adott session statjait írja ki? Ha igen akkor ezt hol kell beállítani? Thx előre is.
Hello!
Lehetséges hogy a HM csak az adott session statjait írja ki? Ha igen akkor ezt hol kell beállítani? Thx előre is.
duplakatt a hudon az adott emberkére
hogy érdemes adatbázisokat létrehozni?
pl. importalnek 1m handet 1-1 limitrol, de nem szeretném ha ettől belassulna az egész
hogy érdemes adatbázisokat létrehozni?
pl. importalnek 1m handet 1-1 limitrol, de nem szeretném ha ettől belassulna az egész
nalam kemeny 12h/s-el adagolja,
valami nalam nagyon nem oke