Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

Tomy
Válasz High_TT kommentjére
2009. febr. 24. 17:37

Hello
Azt tudja valaki, hogy miért nem jelenik meg a HUD a bwin teremben?
A Toweren meg a Hollywoodon minden rendben, de viszont a bwinen meg nincs semmi. A HM kezeli a bwin-es handeket mert azokat megtudom nézni, de igy HUD nélkül nincs értelme ott játszani.

titcar
Válasz Tomy kommentjére
2009. febr. 25. 2:57

nah újabb frappáns kérdésem van, remélem ezúttal tud valaki válaszolni:

a popup ablakokat hoyg lehet értelemsen beálíltani?, mert nem sikerült értelmesen beálíltanom , azaz leginkább semmit nem sikerült kezdenem vele.

rasan375
Válasz Tomy kommentjére
2009. febr. 25. 3:22

Hello
Azt tudja valaki, hogy miért nem jelenik meg a HUD a bwin teremben?
A Toweren meg a Hollywoodon minden rendben, de viszont a bwinen meg nincs semmi. A HM kezeli a bwin-es handeket mert azokat megtudom nézni, de igy HUD nélkül nincs értelme ott játszani.

A table manager Table finder menüpontját próbáltad már? A piros x-et rá kell dobni az egyik asztalra, azután pedig kiválasztani a listából azt, amelyikre rádobtad.

WaterMaker
Válasz esoember kommentjére
2009. febr. 25. 19:50

1, HM HUdja a cg statokat kiírja az asztalokra, engem mint Herot felismer, de a többiek statjai szétszórja az asztalon, és az első asztal megnyitása után ha jobb klick+húzással el akarom mozdítani az adott játékos mellé, akkor az összes asztalon az ugyanezen helyen lévő statot vele mozgatja, így külön-külön nem tudom az adott játékos mellé a statját letenni. Magától nem tudná egy játékos statját a neve mellé tenni?

1. kapcsold ki a kliensben fix helyet. Meg szerintem a HM-be is ki kell.

Hjajj.. Én is ezzel szenvedek most.. 1.06ban még megtaláltam hol kell, de ebben az 1.07ben nem találom sehol... Pedig ennek valami elég alap helyen kellene lenni.
Valaki tudja hol lehet ezt kikapcsolni? :S

ikszorn
Válasz WaterMaker kommentjére
2009. febr. 25. 20:19

Hello!

Lehetséges hogy a HM csak az adott session statjait írja ki? Ha igen akkor ezt hol kell beállítani? Thx előre is.

titcar
Válasz ikszorn kommentjére
2009. febr. 25. 20:26

Hello!

Lehetséges hogy a HM csak az adott session statjait írja ki? Ha igen akkor ezt hol kell beállítani? Thx előre is.

duplakatt a hudon az adott emberkére

ikszorn
Válasz titcar kommentjére
2009. febr. 26. 5:20

duplakatt a hudon az adott emberkére

Úgy nem lehet beállítani hogy alapból így működjön és hogy ne piros legyen a háttér ebben a módban?

cake
Válasz ikszorn kommentjére
2009. febr. 27. 18:23

hogy érdemes adatbázisokat létrehozni?
pl. importalnek 1m handet 1-1 limitrol, de nem szeretném ha ettől belassulna az egész

kanrich_
Válasz cake kommentjére
2009. febr. 28. 15:06

hogy érdemes adatbázisokat létrehozni?
pl. importalnek 1m handet 1-1 limitrol, de nem szeretném ha ettől belassulna az egész

500k handet importáltam korábban alapbeállításokkal, 1 óra alatt végzett vele a gépem, ami már nem is mai chicken. Szerintem 1M handdel sem lesz gond, csak közben menj el kajálni vagy valami :)

cake
Válasz kanrich_ kommentjére
2009. febr. 28. 19:42

nalam kemeny 12h/s-el adagolja,
valami nalam nagyon nem oke

Élő ügyfélszolgálat