Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

andree
Válasz Szszilard kommentjére
2009. febr. 15. 17:29

hm?valaki?

Rendszergazda jogokkal vagy belépve?

Szszilard
Válasz andree kommentjére
2009. febr. 15. 17:39

hm

Rendszergazda jogokkal vagy belépve?

Nem tudom
A holdm manager oldaláról töltöttem le és miután letöltöttem telepiteni akartam de nem tudom.Valami ötleted van:Td:

vinczesz
Válasz Szszilard kommentjére
2009. febr. 15. 18:23

Ez azt jelenti, hogy a PostgreSQL adatbázis Windows esetén NTFS partíción támogatott csak. Hozzáteszem, hogy működik FAT32 fájlrendszeren is, de ezt nem támogatottként jelölik. Ezért kézzel kell lefuttatnod a PostgreSQL telepítése után az initdb.exe-t, amelyik létrehozza magát az adatbázist.

Ezt olvashatod az üzenetből egyébként. Szóval telepíted, de adatbázist nem inicializál neked, hanem parancssorból indítod az initdb.exe-t és az majd megcsinálja.

Thxlittlefish havert kérdeztem msn-en,hogy megoldjuk ezt a problémát de egyszerüen nem tudjuk telepiteni a postgresgl témát akárhogy is csináltam utmutató ide vagyoda valahol középtájon a telepitésnél nem enged tovább pedig úgy csinálom ahogy a mellékelt utmutató azt leírja és igy sem megy .Valakinek van valami ötlete?Windows xp van a gépemen talán az zavarná?Segitség ha valaki tud valamit szóljo köszi
Ezt írja telepitésnél
The PostgreSQL data directory must be on an NTFS formatted volume.

If you wish to install the data directory on another type of partition (which is not recommended,and is unsupported) you must initialize the database cluste manually by running initdb.exe.

Ez mit jelenthet?Segitségt előre is köszönöm

mike99
Válasz vinczesz kommentjére
2009. febr. 16. 0:17

Próbálom rávenni a Holdem Manager-t a Full Tilt-es használatra, de nem teljes mértékű a siker.

A meglévő leosztásaimat szépen beimportálta, de a folyamatban lévő játék leosztásait az auto import nem olvassa be.
Beállítottam a full tilt hand history könyvtárat neki, de mindig csak azt írja hogy nem talált új file-t.

Így a Hud-ot se tudom használni.

Mit csinálok rosszul???

WaterMaker
Válasz mike99 kommentjére
2009. febr. 16. 11:09

HM 1.06.04. rc5-t használok és olyan problémám lenne, hogy ha player preferencesnél módositok beállitásokat és nyomok egy (applyt és) ok-ot, akkor nem jegyzi meg a beállitásokat. Mindig default adatok jelennek meg a HUD a játékosok mellett.

Ez mitől lehet?
Tudna valaki segiteni?

Köszi

nando42
Válasz WaterMaker kommentjére
2009. febr. 16. 12:28

HM 1.06.04. rc5-t használok és olyan problémám lenne, hogy ha player preferencesnél módositok beállitásokat és nyomok egy (applyt és) ok-ot, akkor nem jegyzi meg a beállitásokat. Mindig default adatok jelennek meg a HUD a játékosok mellett.

Ez mitől lehet?
Tudna valaki segiteni?

Köszi

Valószínűleg bug, válts a legújabb verzióra.

WaterMaker
Válasz nando42 kommentjére
2009. febr. 16. 13:23

Valószínűleg bug, válts a legújabb verzióra.

A legújabb az 1.06.03, de azzal nekem voltak problémáim és a support mondta azt, hogy használjam helyette a 1.06.04 betát.
Na midegy.. Rákérdezek supportnál, hogy nekik van e valami ötletük a hibával kapcsolatban, aztán ha nincs értelmes válasz, akkor lehet megpróbálom visszatelepiteni régit vagy valami más változatot, hátha azzal müxik.

... vagy megvárom mig kiadják a végleges 1.06.04t.

andree
2009. febr. 16. 13:29

A legújabb az 1.06.03, de azzal nekem voltak problémáim és a support mondta azt, hogy használjam helyette a 1.06.04 betát.
Na midegy.. Rákérdezek supportnál, hogy nekik van e valami ötletük a hibával kapcsolatban, aztán ha nincs értelmes válasz, akkor lehet megpróbálom visszatelepiteni régit vagy valami más változatot, hátha azzal müxik.

... vagy megvárom mig kiadják a végleges 1.06.04t.

A legújabb az az 1.07 tudomásom szerint.

WaterMaker
Válasz andree kommentjére
2009. febr. 16. 13:31

A legújabb az az 1.07 tudomásom szerint.

???

a holdemmanager.net-en az 1.06.03at lehet letölteni. Hol elérhető az 1.07?

andree
2009. febr. 16. 13:39

???

a holdemmanager.net-en az 1.06.03at lehet letölteni. Hol elérhető az 1.07?

Olyan nagyon nem kell feltúrni hozzá a netet. :) Itt található, a Download Holdem Manager 1.07.01, Update címszó alatt

Élő ügyfélszolgálat