Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Vistam van megvásároltam a HM-et a próbaverzió után,(amit nem használtam) a pro verziót. Minden faxán ment megjött a kód regisztráltam a szoftvert, elindult, de nem importált a futó asztalokról a cuccokat sehogysem. Volt velem egy srác aki nap mint nap használja, beállította az adatbázisokat meg mindent, mégse ment.
A következő meglepi az volt, amikor újraindítottam a szoftvert, megint a resztrálós részhez jutottam vissza, tehát mintha nem is regeltem volna újból előröl mindent. Egyszer kiírt vmi olyasmit h " nem engedélyezett kivétel történt az adatbázisban" v vmi hasonlót.
Sajna nem nagyon nyomom az angolt, ezért nem igazán tudok a Faq-on se elmenni.
Köszi
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Vistam van megvásároltam a HM-et a próbaverzió után,(amit nem használtam) a pro verziót. Minden faxán ment megjött a kód regisztráltam a szoftvert, elindult, de nem importált a futó asztalokról a cuccokat sehogysem. Volt velem egy srác aki nap mint nap használja, beállította az adatbázisokat meg mindent, mégse ment.
A következő meglepi az volt, amikor újraindítottam a szoftvert, megint a resztrálós részhez jutottam vissza, tehát mintha nem is regeltem volna újból előröl mindent. Egyszer kiírt vmi olyasmit h " nem engedélyezett kivétel történt az adatbázisban" v vmi hasonlót.
Sajna nem nagyon nyomom az angolt, ezért nem igazán tudok a Faq-on se elmenni.
Köszi
megjött a kód meg minden felraktam mindent, klappol
csak az istenért nem tudom feléleszteni az asztaloknál a progit
bwinen játszom és ott kéne valamit összehozni
leír valami olyat, hogy bwinről el szoktak veszni a handeket és hogy csináljak valami R meghajtót meg miegymást, megtettem
meg olyat is ír, hogy az összes széket ami van az asztalnál el kell mentenem, de ez már nem sikerült
egyszerűen nem működik a bwinen, valaki msnben segítsen nekem, mert halott vagyok
egy napom elment már erre és még meg se közelítettem a megoldást, akármit olvasok el hozzá és akármilyen videót nézek meg
szerintem a többi teremben simán futna, de ez az ongame nagyon nyöszörgős
valaki tudna segíteni aki ért hozzá, és lenne 30perc türelme hozzám?
köszike
msn:goredenes@gmail.com
szerintem így lenne a leggyorsabb, nem itt szétpostolni a hülye kérdéseimmal a forumot:)
1. kérdéses, hogy melyik teremben használod.
2. velem is volt ilyen, hogy újra kérte a kódot, ezt csinálta 2x, utána nálam megy normálisan.
Sziasztok!
Hud beállitásához kérnék kis segitséget. Szóval a helyzet az hogy össze vissza ugrál az asztalon, pl kártyamozgásnál megy jobbra balra, néha el-eltűnik, illetve egyes nevek többször szerepelnek...
Megpróbáltam már a faqnál leirt dolgokat, force on top meg hasonlók, de nem igazán segitett egyik sem...
Másik probléma is Hudhoz kapcsolódik: Noiq-nál csinálja, hogy csak az első pár leosztást rakja be... utána mintha már nem érzékelné az uj leosztásokat, egy idő után meg eltűnik teljesen az asztalról...
Ha tud vlki megoldást ezekre azt nagyon megköszönném! :)
Pokerstarson probáltam eddig.
megjött a kód meg minden felraktam mindent, klappol
csak az istenért nem tudom feléleszteni az asztaloknál a progit
bwinen játszom és ott kéne valamit összehozni
leír valami olyat, hogy bwinről el szoktak veszni a handeket és hogy csináljak valami R meghajtót meg miegymást, megtettem
meg olyat is ír, hogy az összes széket ami van az asztalnál el kell mentenem, de ez már nem sikerült
egyszerűen nem működik a bwinen, valaki msnben segítsen nekem, mert halott vagyok
egy napom elment már erre és még meg se közelítettem a megoldást, akármit olvasok el hozzá és akármilyen videót nézek meg
szerintem a többi teremben simán futna, de ez az ongame nagyon nyöszörgős
valaki tudna segíteni aki ért hozzá, és lenne 30perc türelme hozzám?
köszike
msn:goredenes@gmail.com
szerintem így lenne a leggyorsabb, nem itt szétpostolni a hülye kérdéseimmal a forumot:)
https://poker-akademia.com/vBulletin/online-poker-termek/3333-bwin-17.html
162. hsz.
Kösz, andree! Annyit már sikerült elérnem, hogy a replayer megjeleníti a statokat, de a hud még mindig sehol!
Segítség!!! HUD függő lettem! :D
Van arra mód, hogy az adatbázisból törölni lehessen az első xk handot? Miután megvettem ugyanis ezeket a mineolt hh-kat, kaptam saját magamról is 8k handot, ami épp egy 10 BI-es bukót mutat :) Az már csak külön érdekesség, hogy ilyen mértékű bukásom még nem is volt, de gondolom ilyen random módban kaptam a cuccot.
Van arra mód, hogy az adatbázisból törölni lehessen az első xk handot? Miután megvettem ugyanis ezeket a mineolt hh-kat, kaptam saját magamról is 8k handot, ami épp egy 10 BI-es bukót mutat :) Az már csak külön érdekesség, hogy ilyen mértékű bukásom még nem is volt, de gondolom ilyen random módban kaptam a cuccot.