Lehet törölni. Most nincs előttem, de van egy Purge Hands (vagy hasonló nevű) menüpont. Ott be lehet állítani szűrőfeltételeket. Amely handeket kiválasztod a szűrővel, azok fognak megmaradni, a többit törli. Erre nagyon figyelj, mert én egyszer így töröltem párszázezer handemet!
Totál semmire nem reagál, nem fut semmi vonalka, hogy csinálna valamit.
Resettel ártok neki?
- Nem ártott
HM vásárlás
Ide is beírom, mert úgy látszik leveleimre nem jött eddig érdemben válasz. Szerda este küldtem el a pénzt, illetve a levelemet az info kukac pokerakademia pont com-ra. Azóta sem kaptam meg a regisztrációs kódot, pedig a 24 óra igencsak letelt... :(
Reméltem, hogy hétvégén már HM-estül fogok tudni játszani, de úgy látszik ez még várat magára...
Hi!
Unibeten szeretném használni a HM-t, lehetséges ez??
A kérdésem a következő lenne:tökéletesen működik-e a HM a HHkonverterrel a Bosson?Miniviewnél is?
Sziasztok!
A HM $(ev adjusted) mutatója nem teljesen tiszta.
Tehát ha pluszban van akkor az allineknél szerencsésebb vagy mint matematika szerint elvárható ha mínuszban akkor szerencsétlenebb.
Jól értelmezem?
Igen!
Találkozott már valaki olyannal, hogy a HM importálja a handeket, de a table managerben nem látni az asztalokat, ezáltal HUD sincs? Mi lehet a megoldás?
Találkozott már valaki olyannal, hogy a HM importálja a handeket, de a table managerben nem látni az asztalokat, ezáltal HUD sincs? Mi lehet a megoldás?
Sajnos nem ez a probléma, továbbra sem változott semmi :(