Sziasztok!
Elég terjedelems ez a fórum, és most nincs időm visszaolvasni, elnézést mindenkitől amennyiben már ez a kérdés felmerült a HM-el kapcsolatban.
Nekem az a problémám hogy megtörtént a postgreSQL install vagy micsoda, el is indult a program beállítottam a könyvtárakat hogy importálja a fájlokat evvel ninsc is probléma tökéletesen müködik, csak mikor rámegyek cash games fülre, playersnél végig 0-át ir ki ellentétben a feltett videóval, bevannak töltve a játékosok. Cash gamesrre kattintva, kapok egy hibaüzenetet: " you have not selected player to run this report against. please click on change. " amennyiben arra rámegyek szintén egy üres mezőt hoz be, nem tudok játékosok közül választani. Valaki tud erre megoldást, kezdő vagyok a programban, de eddig még senki nem tudott segíteni. Elnézést ha nagyon egyszerű a kérdésem:D
Természetesen ez megtörtént magamat is beütöttem más nevét is semelyikre nem ad ki semmit.
beállítottam a könyvtárakat hogy importálja a fájlokat evvel ninsc is probléma tökéletesen müködik, csak mikor rámegyek cash games fülre, playersnél végig 0-át ir ki ellentétben a feltett videóval, bevannak töltve a játékosok.akkor megsem importalt tokeletesen, jatekosok sincsenek... honnan importalsz?
Pokerstars handhistory mappámból, ahogy az angol nyelvű FAQ is leirta. vagy csináljak egy uj adatbázist és importáljak újra?
Pokerstars handhistory mappámbólangol nyelvu a HH?
nem. magyar nyelvű.
nem. magyar nyelvű.
Ennek a nyavalyásnak az EV-s cókmókja miért értelmezi úgy, a JJ vs AK preflop allint, mintha misem történt volna? A sima zöld jól mutat. Illetve nem jól, mert jött a K.
Ennek a nyavalyásnak az EV-s cókmókja miért értelmezi úgy, a JJ vs AK preflop allint, mintha misem történt volna? A sima zöld jól mutat. Illetve nem jól, mert jött a K.
Értem. Ty. Mennyi különbség kell, hogy legyen?