Csak addig jutok el. Balra írja 0 of 15 days from trial. Lent a Try gomb inaktív, csak a Register, meg Buy now opciók vannak.
Csak addig jutok el. Balra írja 0 of 15 days from trial. Lent a Try gomb inaktív, csak a Register, meg Buy now opciók vannak.
biztos, hogy most volt először a gépeden?
A HM-mel van egy problémam. A HUD-nál a statokat mostanaban kénye-kedve szerint vagy engedi odebb tenni, vagy nem, de egyszerűen nem értem, hogy mitol. szerintetek? ezt az egy beallitast talaltam erre vonatkozolag a player preferences-ben a fix my stats, de teljesen mindegy mit állítok rajt, pl. most sehogy sem engedi odébb huzogalni a statokat. Ha jol emlékszem jobb gombbal kell, de össze vissza probalom, sehogy se akarja az igazsagot. valakinek valami ötlete? köszi szépen előre is!!!
ui: s a table preferencesben sincs bepipalva a lock the layout. ja, s közben utanaolvastam, hogy a fix my stats az arra jo, hogy minden asztalon külön-lülön kelljen huzogatni a statokat, vagy elég 1-en, s a többin utanamaszik.
De most sehogy sem tudom rábírni őket, hogy odébb menjenek :( :(
Sziasztok!
Én is segítséget szeretnék kérni. Minden alapbeállításon van. Beimportálta a filéket, csak freeroll tornákról van szó. A különböző termeknél, ha kiválasztom a nickemet, akkor az utolsó napon lejátszott torna adatai megjelennek rendesen, az előző napi ami addig megvolt az eltűnik és a Seissons alatt, és a Graphs alatt nincs semmi. (2 teremcsoport Prima és iPoker). Ja és a legfelső Players(1176) fülre kattintva sem látok semmilyen adatot.
Ha elindul a torna az iPokeren megjelennek az asztal mellett az adatok, de ha átültetnek új asztalhoz akkor már nem jelenik meg semmi, akkor sem ha ráhúzom a kis piros keresztet a Table finderen. A Primán meg nem jelenik meg semmi, de közben autoimportálja a játékot, mert a végén a progiban látom. És mégegy lehet, hogy láma kérdés, de a freeroll tornán elért helyezésemet és a nyereményt hol látom, vagy be tudom-e írni.
Kösz mindenkinek aki tud segíteni.
sziasztok!
légyszi vki valaki írja le lépésről lépésre, hogy hogyan kell a programot használni. a 15 napos verzió van meg, fel tudtam tenni, de nem importálja be a handeket a statisztikába és így nem mutat információt.
2. A table managerbe mit kell csinálni, mert az asztalokat kiírja de nem ír ki semmit, azt írja, hogy 0 hand és kell vmit vele itt csinálni?
köszönöm és kérlek válaszoljatok, mert kezdő vagyok
Meg lehet azt nézni vhol, hogyha pf megadok egy emelést az az eddigi handek alatt mennyire plusszos vagy mínuszos?
meg lehet
sziasztok!
légyszi vki valaki írja le lépésről lépésre, hogy hogyan kell a programot használni. a 15 napos verzió van meg, fel tudtam tenni, de nem importálja be a handeket a statisztikába és így nem mutat információt.
2. A table managerbe mit kell csinálni, mert az asztalokat kiírja de nem ír ki semmit, azt írja, hogy 0 hand és kell vmit vele itt csinálni?
köszönöm és kérlek válaszoljatok, mert kezdő vagyok