az nálam változatlan, tehát megy.
nagy baj
sziasztok
megvettem a hm-et a próba verziónál simán ment minden,de most olyan gondom van hogy,beimportál minden handet de se a sessionokban meg a handekben sem jeleniti meg őket, a hud müködik az asztaloknál de csak a saját handjeimet számolja a többiekét nem.
tudna valaki segíteni nekem ebben ,hogy hol állíthattam át valamit amiről nem is tudok??
ebben a formában csak kidobtam nyolcvan dollárt az ablakon
a gondom még mindig ez
köszi előre is
Sziasztok!
Nekem az a gondom, hogy hiába találja meg és azonosítja be a Table Finder a PS-s asztalt, csak úgy tudom az egyes asztalokra rábírni a HUD-ot, ha mindegyiket külön-külön bejelölöm a Finder-en keresztül.
Milyen beállítást nem csináltam meg, hogy ez automatikus legyen, ha már egyet felismertettem?
A segítséget előre is köszi..
Db :)
everest error
nálam teljesen jól müxik, mi a baja?
amugy van egy table scanner fül most, erről valaki valamit, hogy hogyan kell használni?
Hud-probléma
Sziasztok, ez az első hozzászólásom a Fórumon, persze hogy problémával fordulok hozzátok! :) MH: már használtam régebben is akkor minden rendesen futott, most Windows reinstalom volt, és nem működik a HUD az asztalokon, TableManager látja az asztalokat ki is vannak pipálva de nem jelenit meg semmit! A cash game fülnél ott vannak az adatok, meg tudok aktív emberekről lekérdezést csinálni a MHben!
Hát ez lenne az apró-cseprő problémám! Valakinek volt már ilyen illetve valami ötlet hogy miért nem jelenit meg? pl a holdem manager használ bármilyen külső alkalmazást, mondjuk valami Flasht?
Remélem valaki tud segíteni! Előre is köffi!
Ipokeren megy hm?
sikerült minden problémát megoldani, az összes funkciót tudtam használni 2 napig, majd most indulásnál ezt a hibaüzit kapom:
"error occured when trying to open the database: nem írható adat a szállítási kapcsolatra: A létező kapcsolatot a távoli állomás kényszerítetten bezárta"
szóval sql kapcsolódással van valami baj, de eddig minden jól ment és nem is babráltam...
??
szerk: oké probléma megoldva, újrakellett indítani a gépet és már jó is :D
Ipokeren megy hm?
Reinstall volt, és van egy gond:
Ongame. Játék közben ugye visszajátssza az előző party showdown-ját. Namost. Ha én is show-oltam, és nyertem is a party-t, akkor nem mutatja, amit muck-olt az ellen, és utólag replayerben sem látszik. Az online HH-ban persze benne van a showdown.
Ha én muck-oltam, akkor meg látom az ellen lapját, ill. ha mások jutottak showdown-ig, és én nem, akkor is jó minden.
Valaki?
Az normális, hogy auto importnál mindig az összes handemet beimportálja és mindegyiket duplikáltként kezeli? Be lehet vhol állítani, hogy csak az új handeket importálja auto importnál?