VALAKI???
kösz. de én szeretném használni, nem csak a statok miatt, pont amikor kipróbáltam gondoltam ez mekkora segítség, hogy látom ki mit játszik a HUDon, de akkor csak 1 asztal ment. Később megnyitottam még asztalokat és azok össze vissza villognak. elkeserítő...
auto launch hud bevan kapcsolva?
sziasztok!
A problémám a következő:a Hm-ben azt írja, miután elindítom:auto update did not find any new files... A HH converter 0 handet convertál,a És nincs HUD-om .A table finder-ben nem dobja ki az asztalokat:i can not find any unattached hands.Please wait until the manager has importes some.Ez a probléma már a próba verzió utolsó pár napjában is jelentkezett,valószínű én kavartam el vmi-t,mert előtte minden simán ment.Ez miatt óvatosságból a small stake version-t vettem meg,egyelőre ezt is hiába. Kérem,segítsetek!
64 bit-es Win 7 alatt próbálta már valaki futtatni a HM-t ? Megy rajta rendesen?
Köszönöm
Pacific
Pacific pokeren nem találom a handhistory mappát még mindig szükség van a Handgrabberre, hogy müködjön a HM? Bodogon és Ongamen is ugyanez a helyzet?
Előre is köszi a válaszokat
64 bit-es Win 7 alatt próbálta már valaki futtatni a HM-t ? Megy rajta rendesen?
Köszönöm
* (1.09 Beta 1 NEW) Added Cake support for hands played after May 5th (new hand history format)
Hopp! Cake will back!! :D
* (1.09 Beta 1 NEW) Added Cake support for hands played after May 5th (new hand history format)
Hopp! Cake will back!! :D
back? nálad?