Köszi, tenyleg!
Az 145-be kerult volna. Hogy még fizessek nekik + 60 dodót?!! Azt ma' nem.
Profik, lehet adathalászni v. nem, ha igen mit kell beállítani, help
Profik, lehet adathalászni v. nem, ha igen mit kell beállítani, help
pokerstarhoz segítség
Hol találom azt a könyvtárat, ahonnan a HM betudja importálni a fájlokat?
Vagy mit kell beállítani és hol?
A table scanner nemes egyszerűséggel azt írja ki, hogy nem találja pokerstaros lobbit...
És a partipokeres cg-s partiaimat sem találom a HM-ben, mert nincs ott...
Az everestet gond nélkül megtalálta, azóta is müxik...
Na jó, az archiválási problémát megoldottam (vszínűleg) a HM faq segítségével, de a table scanner még mindig nem műxik...
Most már az is dolgozik, a lobby nem a megfelelő oldalt mutatta...
Tudom, hogy láma-dolgokat kérdeztem, de ha nem beszélek angolul meg nem próbálkozom olyan kitaróan, még mindig itt bámulnám a nem működő HM-et... :(
sziasztok!
A problémám a következő:a Hm-ben azt írja, miután elindítom:auto update did not find any new files... A HH converter 0 handet convertál,a És nincs HUD-om .A table finder-ben nem dobja ki az asztalokat:i can not find any unattached hands.Please wait until the manager has importes some.Ez a probléma már a próba verzió utolsó pár napjában is jelentkezett,valószínű én kavartam el vmi-t,mert előtte minden simán ment.Ez miatt óvatosságból a small stake version-t vettem meg,egyelőre ezt is hiába. Kérem,segítsetek!
ongame
Hello!
Régebben olvastam valahol, hogy a hm.cfg fájlban át lehet írni egy számot, és lassabban olvassa be a handeket, vagy valami ilyesmi. Ezzel el lehet kerülni, hogy kihagyjon ongame party-kat. Csak az a baj, hogy nem találom, hol volt ez leírva. Valaki tud segíteni?
Hello!
Régebben olvastam valahol, hogy a hm.cfg fájlban át lehet írni egy számot, és lassabban olvassa be a handeket, vagy valami ilyesmi. Ezzel el lehet kerülni, hogy kihagyjon ongame party-kat. Csak az a baj, hogy nem találom, hol volt ez leírva. Valaki tud segíteni?
lol, van külön egy olyan sor h: OngameDBDelay">15<
Hi,
most használok először segéd szoftvert így nem értek egyáltalán hozzá. Trial verziót használom most,elindul minden ok.. viszont a HUD ot nem tudom hogy kell megjeleníteni az asztaloknál.. segítene vaalaki? Egyik ipoker terembe szeretném.
Köszi.
Hi,
most használok először segéd szoftvert így nem értek egyáltalán hozzá. Trial verziót használom most,elindul minden ok.. viszont a HUD ot nem tudom hogy kell megjeleníteni az asztaloknál.. segítene vaalaki? Egyik ipoker terembe szeretném.
Köszi.