PSen a HM nem megy touroknál. miért lehet ez? esetleg be kell állítani valamit külön? többször átnézegettem a beállításokat és semmit nem találtam...
Akkor már nem vagyok egyedül. Neked is az a jelenség, hogy a HUD cash game asztaloknál simán megy, csak a tour-oknál szórakozik és meg sem jelenik?
Nekem megy ps-n a hud, sőt most már azt is beállítottam, hogy cg-n és tour egyszerre más hud legyen. Ha be van pipálva a tour is akkor pedig mennie kell, vagy újra kell indítani a HM-t és megy, nekem néha csinálja ezt cg-n is és ujra indítás elég szokott lenni.
Nekem az lenee a kérdésem, hogy a : Fold Donk bet vs raise flop, stat azt jelenti, hogy a donkbetel az ellenfél és én ráemelek flopon a donkbetjére. Jól gondolom?
Cold Call, az a Call open? Mert hudnál valamiért igy szerelep, de lehet rosszul gondolom, és a kérdésem még hogy mennyi az ideális értéke a Cold callnál egy TAG játéknál?
Üdv! Lenne már kérdésem, ugyan biztos volt már szó az összesről, amit most felfogok tenni, de 180 oldal közül nem szeretnék keresgélni. :)
Most játszottam az első sessionom, miután beszereztem a HM-t. Létezik, hogy kihagy handeket? Csak 4 beülő pluszt jelez, miközben, ha minden igaz 6 beülő pluszban végeztem. Mi az oka ennek? (Vagy csak a bwin szórakozik velem? szokott, de többször is frissítettem, ki-be léptem, és ugyanúgy 6 beülőnyi pluszom van.)
Hogy tudom a HUD-ot beüzemelni? :S
Magyarítás nincs véletlenül a HM-hez?
Köszi a válaszokat előre is, bár biztosan lesz még pár kérdésem. :)
Avg Players
Tudja esetleg valaki, hogy a HM a Cash Game részlegben mi alapján számolja az "Avg Players" értéket és mi az átlag?
Köszönöm
Tudja esetleg valaki, hogy a HM a Cash Game részlegben mi alapján számolja az "Avg Players" értéket és mi az átlag?
Köszönöm
ühüm pedig be van állítva a kedvenc hely is, meg kivan pipálva valamelyik beállításoknál is hogy tourra is.... nem tudom mi lehet a malőr... a table manager látja, de HUD az nincs.
Szerintem az, hogy átlagosan hány player játszott (kapott lapot) az asztalnál.
Pl. 9 fősnél 20 partyban 9 player játszott, 10-ben 8, akkor az átlag = (20*9 + 10*8) / 30 = 8.66
Nekem se ment versenyeknél csak CG-nél, aztán átállítottam PSen a nyelvet angolra és megy. Bár ez elég alap sztem, de nekem mégse jutott eszembe, hátha nálad is ez a gond.
És azt nem tudod véletlenül, hogy a HUD-ban mit számol, mikor szinezi a játékosok nevét?