Sziasztok,
Eltünt minden adatom a HM-ből, CG és torna egyaránt. Minden. Csak a mai session van benne, hogy lehet ez?
Üdv.
Lehet h bekapcsoltál valami szűrőt?
Tudna nekem valaki esetleg segíteni?Úgy néz ki teljes rendszer re-installt kell csinálnom és nem szeretném a HM adatbázisom elvesszen.Mi a legegyszerűbb módja, hogy megmentsem és hogyan?
Tudna nekem valaki esetleg segíteni?Úgy néz ki teljes rendszer re-installt kell csinálnom és nem szeretném a HM adatbázisom elvesszen.Mi a legegyszerűbb módja, hogy megmentsem és hogyan?
export, import? (database management-ben lehet teljes adatbázis exportálni)
Én ezt tudom csak, azért raktam kérdőjelet, de sztem ennél nincs egyszerűbb
Nekem csak export hands van, teljes db-t exportot nem látok.
Üdv!
Nekem olyan bajom lenne, hogy a hud a ps-en versenyeknél nem jelenik meg. Beraktam ezért egy cg asztalt ahol tökéletesen működik. Ha valaki tudja mi lehet a hiba és elmondja annak megköszönöm. Be van állítva a hud tourneynál is. Full tilten tökéleten működik
Mivel az eddigi Béták rosszul kezelték az új ongames formátumot, frissítettem a legújabbra, kitöröltem az azóta játszott handeket, de megőriztem az eredeti HH-kat, hogy később újból beolvastassam, immár megfelelő formában. Csakhogy azt, amit egyszer kitöröltem, valamiért nem akarja újra beolvasni a HM.
Van valakinek valami tapasztalata, hogy lehet rávenni, hogy újra beolvassa, amit már egyszer kitöröltem belőle?
edit: közben megtaláltam a megoldást, át kellett nevezni az eredeti hh fájlokat, mert ezekszerint valahogy megjegyzi, hogy "ebből már olvastam..."
üdv.uj win-t kellett pakolnom , ezért ujrakellene telepiteni postgres-t is,
de ezt a hibaüzenetet kapom. milehet ez?
http://kepfeltoltes.hu/090614/196592352Untitled_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Lehet h bekapcsoltál valami szűrőt?