Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

poofee
Válasz ikszorn kommentjére
2009. jún. 15. 21:51

Update-nél azt írja ki, hogy nem tudja lecserélni a holdemmanager-exe-t. Így az updater hagyja úgy, de nem tudom utána elindítani a programot.

Nah közben megoldottam.

benya
Válasz poofee kommentjére
2009. jún. 15. 23:14

kösz a megoldást!

Littlemage
Válasz benya kommentjére
2009. jún. 16. 2:36

Frissítettem a HM-et, s most ha megnyilik a HUD, akkor teljesen meghulyul a gépem, össze-vissza ugralnak az ablakok, lemaszik az aktivitas mindenrol, tehat csak ugy hirtelen pl. a firefox se lesz aktiv ablak, bosson alig birom a table finder elohozni, mert az ilyen legördülő menus cuccok is 0.3 sec alatt inaktivalodik.

masnak van ilyen problemaja, esetleg megoldas?

köszi!

shiningKKingdom
Válasz poofee kommentjére
2009. jún. 16. 22:42

Hali!

Pár napja volt PS-en egy szoftver frissítés. Azóta nem tudok tornákon HUD-ot megjeleníteni. Addig tökéletesen működött. Másnak nem jött elő ez a probléma?
Updateljem HM-t is?

Nekem is a frissítés óta van problémám, a HUD tökéletesen megy, viszont nem tárolja a handeket, mikor megpróbálom manuálisan importálni valami hibát ír, a frissítés utáni session-ök egyszerűen nincsenek meg...
(HM-et is frissítettem) Valakinek hasonló?

nando42
Válasz Littlemage kommentjére
2009. jún. 16. 23:24

Frissítettem a HM-et, s most ha megnyilik a HUD, akkor teljesen meghulyul a gépem, össze-vissza ugralnak az ablakok, lemaszik az aktivitas mindenrol, tehat csak ugy hirtelen pl. a firefox se lesz aktiv ablak, bosson alig birom a table finder elohozni, mert az ilyen legördülő menus cuccok is 0.3 sec alatt inaktivalodik.

masnak van ilyen problemaja, esetleg megoldas?

köszi!

kapcsold ki a palacemintet! Sajnos az 1.8-tól összeakad a két progi. :(

Littlemage
Válasz nando42 kommentjére
2009. jún. 16. 23:31

kapcsold ki a palacemintet! Sajnos az 1.8-tól összeakad a két progi. :(

S ez a palacemint ez micsoda?

nando42
2009. jún. 16. 23:39

S ez a palacemint ez micsoda?

Hupsz, akkor benéztem. Pedig esküdni merem volna, hogy ez lesz a hiba. Egyébként egy ablak méretező / áthelyező progi, baromi hasznos tud lenni, hogy nem kézzel kell rendezgetni az asztalokat.

Ezt próbáltad?
1.09 hud speed test - Holdem Manager Forums

Littlemage
Válasz nando42 kommentjére
2009. jún. 17. 0:50

mostmar igen, de sajna nincs valtozas

Littlemage
2009. jún. 17. 0:55

lehet, hogy ezzel a betavaé mar okes

1.09 Beta (1.09 beta 6a) - Holdem Manager Forums

Angyisz
2009. jún. 17. 11:47

lehet, hogy ezzel a betavaé mar okes

1.09 Beta (1.09 beta 6a) - Holdem Manager Forums

Na végre valaki, aki ugyanebbe futott bele, ráadásul ha jól rémlik, te írtál anno a PowerToys-os xMouse dologról is. :)
Szóval nálam is ugyanez történik néhány beta óta, de ezzel a 6a-val is. Egész pontosan az, hogy én egy virtual XP-ben játszom úgy, hogy ott van XMouse bekapcsolva, és nem administrator felhasználóval. Nagyon sok időt eltöltöttem már ezzel a hibával, de csak annyi workaround-ot tudtam megszülni, hogy admin felhasználóval nem csinálja ezt.
A dolog lényege nálam az, hogy ahogy elindul a HUD, és amikor az frissítgetne (kb. másodpercenként), állandóan elveszi valami a fókuszt, bármin is legyen az. Ráadásul olyan valami veszi el a fókuszt, ami nem látszik a taskbar-on (nincs "benyomódva" egyetlen futó program sem).

Élő ügyfélszolgálat