Igen, egyszerűen pl. a firefoxrol is leugrott az "aktiv ablaksag", s pl ilyenkor nem is tudtam írni ide se. Meg az egesz nagyon gaz volt. ugyhogy inkabb HUD nélkül jatszottam, mert nem talaltam a regebbi frissitest.
Tegnap pacin jatszottam mar a fentebb belinkelt vrzioval, nekem ott mar, siman egyszerű - nem virtualis cuccosnal - már jól működött.
Windows 7-en futó posgresql
Tudom, kicsit különc a konfig amin játszom, de hátha más is van ilyen :) (Sok biztonsági és egyéb előnye van).
Szóval Virtual PC-n futtatott XP-vel játszom, amin a HM, egy a host gépen futó PostgreSQL adatbáziskezelő egy adatbázisához csatlakozik. Az XP-re nem admin user nevében lépek be (kivéve most, lásd az előző hozzászólást). Hétvégéig a host gép egy Vista enterprise volt, de lecseréltem Windows 7 RC1-re. Azóta azt csinálja, hogy a HM induláskor szinte kifagy, kb. 3-4 percig nem válaszol, majd mégiscsak tud csatlakozni az adatbázishoz és utána már megy rendesen. Sima ODBC kapcsolat pillanatok alatt létrehozható. Természetesen a Win7 tűzfalán is át van engedve a postgre portja (különben az ODBC sem menne).
Van még valaki, akinek hasonló gondja van?
Sziasztok!
- Új HoldemManager felhasználóként milyen statokat ajánlanátok hogy kitegyek? Csak a legfontosabbak érdekelnének, nem akarok az elején elveszni a részletekben.
- Ezekhez kapcsolódóan milyen színezéseket használtok milyen sávokkal?Esetleg ezeket default értéken hagyjátuk?
Köszi a válaszokat,
András
HM-ből a HH-kat, hogy lehet kimenteni?
úgyértem hogy 1-1et úgy hogy fórumra kész formátumba legyen
ha lehet.
HM archive-ből egy kínszenvedés megtalálni ha egyáltalán megtalálom.
A másik a HUD az normális hogy össze-vissza teszi a statokat?
nem is lenne baj mert gyorsan átrendezem de pár leosztás után megint szanaszét van minden.
köszi
HM-ből a HH-kat, hogy lehet kimenteni?
úgyértem hogy 1-1et úgy hogy fórumra kész formátumba legyen
ha lehet.
HM archive-ből egy kínszenvedés megtalálni ha egyáltalán megtalálom.
jobb gomb view selected handhistories
.
nem is lenne baj mert gyorsan átrendezem de pár leosztás után megint szanaszét van minden.
köszi
Nem normális, melyik teremben játszol?
köszi
A HM weboldalán vásároltam meg a Holdem manager professional version-t,általában mennyi idő mire megküldik a reisztrációs kódot?