Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

Gordon
Válasz pulsepumpa kommentjére
2009. jún. 21. 7:43

Kérdés

letöltöttem a trial versiont, és az lenne a kérdésem, h van e vmi Magyar használati útmutató, vagy vmi mankó az installhoz ill a Holdem Manager belövésére, mert hiába indítottam el, mivel nem használtam még soha iszonyat kínai nekem az egész...:(

ThxLittleFish
Válasz Gordon kommentjére
2009. jún. 21. 10:50

letöltöttem a trial versiont, és az lenne a kérdésem, h van e vmi Magyar használati útmutató, vagy vmi mankó az installhoz ill a Holdem Manager belövésére, mert hiába indítottam el, mivel nem használtam még soha iszonyat kínai nekem az egész...:(

https://poker-akademia.com/vBulletin/116212-post1786.html
Pokerakademia.com - Póker stratégia / Holdem Manager / Holdem Manager bemutató videóval | Online poker, Rakeback, Póker bónusz

Lancelot
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2009. jún. 21. 11:31

Sziasztok!
Letöltöttem a hivatalos 1.09.07 beta pachet, a mit a HM-em 1,09,08-nak nevez:) HM oldaláról.
Beimportáltam az ongame handeket, hát több, mint érdekes dolgokat mutat, 5,5 dollárosokat 11-nek mutatja a 3,4 nincs megjelenítve, önkényesen néha beírja $ won hoz, hogy 20, de általában nulla van hiába lettem első második stb.
Másnak is van ilyen problémája?
Ja ez a tourney rész, a cash részre csak egy pilantást vetettem az jónak tűnik, így elsőre.

andree
Válasz Lancelot kommentjére
2009. jún. 21. 11:36

Egy ideje küzdök Hm fórumon, de megkérdezem hátha volt itt valakinek ilyen baja: Egyik napról a másikra leállt a HUD működése az ongame handekkel. A replayer alatt is szétfagy. FTP-n működik, ongamen csak 1 sessionig. Ha létrehozok egy új adatbázist, akkor egy sessionig van. Utána vége. Részletsen itt. Ha valakinek hasonló baja van jelezhetné a linkelt topicban, hátha még foglalkoznak is a dologgal.

titcar
Válasz andree kommentjére
2009. jún. 21. 12:14

a steal statokat nem lehet valahoyg összeberhelni? pl. van külön sb-bb fold-call-3bet to steal. ebből lehet valahogy olyat hogy mondjuk fold to steal? (attól tartok nem, de hátha...)

gereben
Válasz titcar kommentjére
2009. jún. 21. 12:32

a steal statokat nem lehet valahoyg összeberhelni? pl. van külön sb-bb fold-call-3bet to steal. ebből lehet valahogy olyat hogy mondjuk fold to steal? (attól tartok nem, de hátha...)

nem egészen értem, hogy mi a probléma, de ha más nem valami ilyesmii működhet:

main filternél:

-saját pozíció: sb+bb
-limper nincs
-poz of the first raiser: co+btn

more filternél pedig:

-could 3bet=true
-vpip/3bet=true/false

titcar
Válasz gereben kommentjére
2009. jún. 21. 12:39

nem egészen értem, hogy mi a probléma, de ha más nem valami ilyesmii működhet:

main filternél:

-saját pozíció: sb+bb
-limper nincs
-poz of the first raiser: co+btn

more filternél pedig:

-could 3bet=true
-vpip/3bet=true/false

csupán csak annyi, hogy nem szűrni akarok, hanem a hudra kitenni ezeket... :D , de nem különkülön, hanme egy kissé aggregálva, hogy ne legyen annyi.

Gordon
2009. jún. 21. 15:58

Iszonyat sokat próbálgattam, de nem tudom mit hogy érdemes beállítani, a statok pl kitakarják a kártyákat is és tuti vmi 1xü dolog de így nem is lehet játszani normálisan,tudom vannak róla bőven cikkek meg minden, egy ideig a 150 oldalas user manualt is bírtam idegekkel de ez így tuti nem vezet eredményre, nincs valaki pesti akinek van kedve erre szánni egy kis időt és segíteni beállítani meg elmondtani mit hogy érdemes?:)

Sry, de nagyon hülye vagyok még a HM-hez, mivelhogy cake-en ez szóba sem jöhetett.

plastikman0
Válasz Gordon kommentjére
2009. jún. 21. 16:04

Iszonyat sokat próbálgattam, de nem tudom mit hogy érdemes beállítani, a statok pl kitakarják a kártyákat is és tuti vmi 1xü dolog de így nem is lehet játszani normálisan,tudom vannak róla bőven cikkek meg minden, egy ideig a 150 oldalas user manualt is bírtam idegekkel de ez így tuti nem vezet eredményre, nincs valaki pesti akinek van kedve erre szánni egy kis időt és segíteni beállítani meg elmondtani mit hogy érdemes?:)

Sry, de nagyon hülye vagyok még a HM-hez, mivelhogy cake-en ez szóba sem jöhetett.

jobb egérgombbal lehet mozgatni a HUDot. ha nem menne menj be a HUD beálítások--> asztal beaállítások---> és talán a lock the layoutból kell kiszedni a pipát és akkor lehet már mozgatni....

lobonc
2009. jún. 21. 16:08

Nekem a fold bb to steal van kiírva hudra, de ha ráállok a kurzorral a pop-upban kiírja a többit is.

Máshogy szerintem nem lehet.

Élő ügyfélszolgálat