a szemben ülő játékos mellé van kiírva a nevem és össze vissza van az egész, biztos vagyok benne, h kell vki aki ismeri ezt a programot és be tudja állítani!!!! :( Tud valaki segíteni? Holdem manager tanóra az órabért meg megbeszéljük.
HM és a IPN(ex-boss)
Sziasztok!
Most kezdtem el IPN(exboss) teremben játszani, tehát itt a HM használata teljes rejtély számomra. Biztos valahol megvan az előző 182 oldalon de jóval egyszerűbb lenne ha vki aki használ HM-et Bosson picit segítene.
A kérdésem tehát: hogy lehet használni a bosson a HM-et?
A válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok!
Most kezdtem el IPN(exboss) teremben játszani, tehát itt a HM használata teljes rejtély számomra. Biztos valahol megvan az előző 182 oldalon de jóval egyszerűbb lenne ha vki aki használ HM-et Bosson picit segítene.
A kérdésem tehát: hogy lehet használni a bosson a HM-et?
A válaszokat előre is köszönöm.
Megoldható akár HM-ben, akár PT3-ban, hogy egy játékoshoz a statjait elszórva a neve köré tegyem ki? Tehát ne csak egy nagy négyszögbe lehessen.
Ha igen, hogy?
Megoldható akár HM-ben, akár PT3-ban, hogy egy játékoshoz a statjait elszórva a neve köré tegyem ki? Tehát ne csak egy nagy négyszögbe lehessen.
Ha igen, hogy?
Ha igen, hogy?
HM
Hali nekem nem megy a progi beállítás része és nem jelenít me semmit ha valakinek van rám egy kis ideje küldjön pm et hogy felvehesewm msn-re
köszi
kösz szépen mindkettőtöknek
ez egy több egész estés ismerkedős program lesz úgy látom :D
Installálnám fel a postgresql-t holdem managerhez, de a Initialize Database Cluster résznél amikor a Next-re megyek kiirja a következő hibát:
"The 'Secondary Logon' service is not running. This service is required for the installer to initialize the database. Please start the service and try again."
Win7-m van, régebben XP-re minden gond nélkül fel birtam rakni
Valaki találkozott már hasonlóval?
Itt le van írva
https://poker-akademia.com/vBulletin/szoftverek/561-holdem-manager-62.html