Szevasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a HM-ben hogyan lehet beállítani több asztalnál a seating preferencest?
PL.:
egyik asztalnál a 10-es széken ülök
egy másiknál meg a 6-oson.
egy harmadiknál meg a hetesen.
...boss media cash game
Előre is Köszi
Szevasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a HM-ben hogyan lehet beállítani több asztalnál a seating preferencest?
PL.:
egyik asztalnál a 10-es széken ülök
egy másiknál meg a 6-oson.
egy harmadiknál meg a hetesen.
...boss media cash game
Előre is Köszi
HH Converter
Holdem Manager Tutotorial & FAQ
FAQ ID # 54 - The HUD is importing fine, but I�m not seeing any stats on the HUD. How do I use Table Finder to recognize the table?
HM
Hali segítség kéne a Hm el kapcsolatban ha valaki megnézné és elmondaná mit csinálok rosszul akkor írjon mert nekem abszolút nem csinál semmit a HM
1.08.04 v.szám
RapidShare: Easy Filehosting
sziasztok.Nekem sem csinál semmit a legújabb HM a teble finderbe pl a torna asztalokat meg sem jeleníti a CG asztalokat megjeleníti de nem ír ki semmi adatot mi lehet a baj?
Hali segítség kéne a Hm el kapcsolatban ha valaki megnézné és elmondaná mit csinálok rosszul akkor írjon mert nekem abszolút nem csinál semmit a HM
1.08.04 v.szám
RapidShare: Easy Filehosting
Sziasztok!
Sajnos újra kell rakni a windowst.
PostgreSQL azon a vinyón van, de a HM nem. PostgreSQL csak arra a meghajtóra lehet telepíteni, amin a windows van?
Mivel a HM más winchesteren van, így azt nem kell újra tenni igaz?
Ha igen akkor a HMarchiven lévő fájlokat kiírom egy dvd-re és újra beimportálom őket kicsit időigényes lesz, vagy van egyszerűbb módja is?
Bocs a láma kérdésekért.
Előre is köszi a válaszokat.
HM
avi, wmv-be menthetted volna
Miért van az hogy csak a CGben jelzi ki a hm az adatokat és tornán vagy SNG-n nem?meg sem jeleníti az asztalokat a table managerben.Mi lehet a gond várom az ötleteket!
Sziasztok!
PostgreSQL csak arra a meghajtóra lehet telepíteni, amin a windows van?
Mivel a HM más winchesteren van, így azt nem kell újra tenni igaz?