Azt be lehet valahogy állítani, hogy milyen gyakorisággal frissüljenek a HUD adatok?
Az alapállapotban laggol, ha 9 asztalon játszok.
Más meghajtóra is lehet, mint a windows. Nálam xp C-n, HM és sql D-n van.
Újratelepítésnél meg szerintem nem a HM a lényeg neked, hanem a postgres, mert elvileg abban van az adatbázisod, és azt te ugye formázod win-nel együtt.
Ha a c-re raktad adatbázisodat, akkor mindenképpen kelleni fog egy mentés, különben elveszik. Majd jönnek tapasztaltabbak, és válaszolnak ők is.
Hi!
Második gépemre akarok feltelepíteni HM-et, egy format C: után...a HM fel is megy, de a postgreSQL-el megakadok, mert azt írja ki a telepítés közepén hogy már létezik ez az adatbázis amit létre akarok hozni.
Persze a régen megadott adatokat már elég rég efelejtettem....szóval a kérdés az, hogy teljesen új adatbázist hogy lehet létrehozni, vagy egyéb módszerrel hogy lehet megreparálni a régit.
hogy lehet beállítani, hogy a position statsnál EP meg MP helyet EP1-2-3 meg MP 1-2-3 legyen ? :)
hogy lehet beállítani, hogy a position statsnál EP meg MP helyet EP1-2-3 meg MP 1-2-3 legyen ? :)
csatoltam!
fr-eseknek kötelező :)
a zip-et vedd ki a végéről
Mitől csinálja azt a Hm hogy számolja az adatokat az aasztalnál utána pedig 32. hand után lenulláz mindent és újra kezdi??
Sziasztok!
Azt be lehet állítani valahol, hogy az ipokeres full és sh handeket ne összefésülve hanem külön jelenítse meg?
Sziasztok!
Azt be lehet állítani valahol, hogy az ipokeres full és sh handeket ne összefésülve hanem külön jelenítse meg?
Sziasztok! Segítséget kérnék. A HM nem rakja ki a statokat az asztalokhoz. A Ps en játszom nano stake cash asztaloknál, eddig semmi gond nem volt vele. A table manager mutatja asztalokat kipipálva, és minden handet ment a program.A launch hud with auto import is ki van jelölve. Újraraktam a gépet akkor is ugyanez a hiba. A Holdem Manager Suite 1.08.04 Patch van fenn jelenleg, az 1.08.04. sem volt jobb.
A HM replayer-ben minden stat jól látható. A sajátgép/kezelés/rendszereszközök/eseménynapló/rendszer pedig nem mutatott hibát. Szerintetek mit a megoldás?