Én mélyebben bele szeretnék kutakodni. Lenne igény rá, hogy amire rájövök, arról készítsek egy bemutató "oktató" videót?
Vegyes hírek
Most nézegettem, ill. frissitettem a verziot.
Mostantól már az ingyenes verziot csak 2500 hand elemzésére lehet használni.
Két ár van:
55 dolcsi:FL 0.5/0-ig, NL50-ig és tounament 22$-ig teljes HM+ HUD. Későbbiekben a kiegészítés ára 25 dolcsi
80 dolcsi: teljes HM verzio korlátozás nélkül + HUD
Én azért sajnálom, jobb lett volna, ha még pár hónapig lehetett volna ingyen használni.
Letöltöttem, megvettem és elkezdtem használni. Egyelőre a Microgamingen próbálgatom, mivel a Paramint még nem támogatja. Az első tapasztalatok nagyon jók. Ami kifejezetten tetszik elsőre:
nekem is ez a véleményem. a videot megcsinálhatom, bár asszem így most free verzioval a HUD részét nem tudom bemutatni
nektek működik az everest/bodog hud?
bodognál egyszerűen nem tudom hol vannak a HH-k, és sehol nem találtam erre választ.
everesten pedig nem ismeri fel az éppen aktív asztalt a table manager, de legalább az import működik.
amugy elég jónak tűnik tényleg, már abban is, hogy nálam hihetetlen lassú pt2, ezért nem tudok több asztalon játszani...
én is megvettem, egyszerűen pt2 annyira belassított, hogy nem tudtam 6 asztalon játszani...
gt+ kaki a hm beépített hudjahoz képest, ez viszont gyors mint a villám, részletes statisztikák, folyamatosan fejlesztik, stbstb.
pt3 beta ehhez kepest egy szerencsétlen őskövület.
A videot megcsinálhatom, bár asszem így most free verzioval a HUD részét nem tudom bemutatni
Megvettem a holdemmanager-t de az első nap után nem vagyok túlzottan elragadtatva.:( Úgy tűnik mintha a HUD részében csak a szineket lehetne beállítani, a betűméretet és a hátteret nem. Ez így lehet hogy apróságnak tűnik, de játék közben alig lehet látni az ellenfél statjait. A számok mögötti háttér leginkább füstszínű üveg benyomását kelti, amire a számokat tetszőleges színekben lehet "vetíteni". A baj ott van, hogy ez a háttér is, és a betűk is átlátszóak, így az asztalon lévő egyéb feliratokkal keverednek. Ennek az a vége, hogy se az egyiket, se a másikat nem lehet elolvasni. (microgaming) Próbáltam minden karaktert éles sárgára állítani, mert a háttértől ekkor tér el a legjobban, de sajnos még így sem olvasható megfelelően. Ja és a statok nem tologathatóak az asztalon, tehát ahova teszi ott van és kész, ha pont egy szövegmező közepébe akkor az pech.
Ha ez így marad azt hiszem maradok a PT-nél, mert ennél még a PT + Gametime kombináció is jobban kezelhető játék közben, nem beszélve a PT + Pahud változatról.
Amúgy nem lenne rossz, de az elfuserált HUD része miatt azt hiszem egyenlőre nem fogom a használatát megtanulni.
a statokat tudod huzogatni a bal egergombbal, tetszoleges helyre!
a statokat tudod huzogatni a bal egergombbal, tetszoleges helyre!