Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

peterpanic
Válasz Zoli kommentjére
2008. márc. 13. 21:02

nemtudom sajnos, de ha írsz emailt nekik, elég jófejek, sok hülye kérdést feltettem már, mindegyikre rendesen válaszoltak.

Zoli
Válasz peterpanic kommentjére
2008. márc. 13. 21:30

nemtudom sajnos, de ha írsz emailt nekik, elég jófejek, sok hülye kérdést feltettem már, mindegyikre rendesen válaszoltak.

Köszi. Azt hiszem mégis rászánom az időt. Ha microgaming-en miniwiew-t használok, és a stat-ot az asztalon kívüli szürke hátérre tolom, úgy valami látszik belőle, bár a betűk továbbra is kicsik.

Littlemage: Ha időd engedi tedd fel azt a bemutatót, teljesen láma vagyok ehhez a programhoz.:)

Pl: - nem tudom a hand history lejátszásnál hogy lehet a saját lapom előcsalogatni? egyáltalán nem látszik:confused:
- nem tudom beállítani az egyes lapkategóriákra való szűréseket, hova és hogyan menti (amúgy nagyon okosan) az egyszer már beállított szűrést? pl. kis sc-k UTG pozícióból stb.
- hogy lehet a hh-kat törölni? ha az adatbázist próbálom kezelni felteszi azt az obligát kérdést hogy: "Holdem manager needs to know where to find the database." és itt az én tudományom véget is ért...:)

Littlemage
Válasz Zoli kommentjére
2008. márc. 13. 22:05

hi-hi :) még meg kell csinálni :) Én se nagyon vagyok benne spíler, csak a lehetőségeket láttam meg benne :)

De akkor majd összedobok egy feddezzétek fel velem együtt a HM-et című videót :)

uzee101
Válasz Littlemage kommentjére
2008. márc. 13. 22:10

De akkor majd összedobok egy feddezzétek fel velem együtt a HM-et című videót :)

Nagyon siess vele!!! :)

Littlemage
Válasz uzee101 kommentjére
2008. márc. 14. 1:50

Már egyet meg is csináltam, de ez azért elég gagyi lett, mégén is sokat vakaróztam benn, már picit "rutinosabban " öszedobok mégegyet 2 napon belül.

Zoli
Válasz Littlemage kommentjére
2008. márc. 14. 20:32

Tegnap összeírtam egy csomó hülyeséget a holdemmanager HUD-járól. Bocs.:cool:

Szóval a betűméreteket az options/hud options/tables preferences címszó alatt szépen lehet változtatni, a háttérrel együtt. (Első ránézésre azt hittem itt csak az asztalokra vonatkozó dolgokat lehet beállítani.)

A program amúgy elképesztő mennyiségű adatfajtát különböztet meg, egy csomó olyat is ami a PT2 ben nincs: 3bet, donk bet, cold call, stb... A hud része hamar megtalája a kinyitott asztalokat, és nagyon szépen működik.

A második nap után hajlok arra hogy ezt kell megtanulni, és a PT-t elfelejteni.:)

chubbyhun
Válasz Zoli kommentjére
2008. márc. 23. 17:43

Zoli, és a többedik nap után is marad a véleményed?

Littlemage
Válasz chubbyhun kommentjére
2008. márc. 23. 18:35

Biztos. Megcsináltam a videót, de a camtasia nem akarta lementeni. Összedobok egy ujat

Zoli
Válasz chubbyhun kommentjére
2008. márc. 23. 18:57

Zoli, és a többedik nap után is marad a véleményed?

Használom folyamatosan, van egy csomó jó tulajdonsága:
- a beépített hud elég jól működik
- jó az auto center
- van egy csomó adat amit a PT nem tud
- könnyebb szűrni, a szűréséket el lehet menteni
- beépített graph
- gyors

Vannak persze furcsaságai is:
- a szöveges hand history-kat nem tudom előbányászni
- ha visszanézem a hand-et lejátsza ugyan, de a kézben lévő lapokat nem teszi láthatóvá (a sajátot sem, hiába x-elem be hogy show)
- az adatbázist külön adatbázis kezelő programba lépve lehet törölni, a programból nem
- a hud része az adatokat egy tömbben teszi ki, nem úgy mint a Pahud

Összességében jobbnak tűnik mint a PT2.

Littlemage
Válasz Zoli kommentjére
2008. márc. 23. 19:15

Használom folyamatosan, van egy csomó jó tulajdonsága:
- a beépített hud elég jól működik
- jó az auto center
- van egy csomó adat amit a PT nem tud
- könnyebb szűrni, a szűréséket el lehet menteni
- beépített graph
- gyors

Vannak persze furcsaságai is:
- a szöveges hand history-kat nem tudom előbányászni
- ha visszanézem a hand-et lejátsza ugyan, de a kézben lévő lapokat nem teszi láthatóvá (a sajátot sem, hiába x-elem be hogy show)
- az adatbázist külön adatbázis kezelő programba lépve lehet törölni, a programból nem
- a hud része az adatokat egy tömbben teszi ki, nem úgy mint a Pahud

Összességében jobbnak tűnik mint a PT2.

Ezek egy részére kitérek a videómban, de hogy addig is tudd az infókat megsúgom :)
- szöveges hand history :jobb klikk, majd ott kiválasztod. Persze sokra nem mész vele, mert kriksz kraksz formátumu, gondolom ezen még javítanak.

- lejátszás: pont, hogy nem kell bepipálni a showt, s akkor mutatni fogja a játszma végén. Ne kérdezd, hogy miért van így, én is nehezen jöttem rá :)))

- adatbázis - ez igaz, de ez is HM-es rész, meg egyszerű kezelni, bár én konkrétan nem ütyködtem vele, csak létrehoztam egy ujat.

Élő ügyfélszolgálat