nemtudom sajnos, de ha írsz emailt nekik, elég jófejek, sok hülye kérdést feltettem már, mindegyikre rendesen válaszoltak.
nemtudom sajnos, de ha írsz emailt nekik, elég jófejek, sok hülye kérdést feltettem már, mindegyikre rendesen válaszoltak.
hi-hi :) még meg kell csinálni :) Én se nagyon vagyok benne spíler, csak a lehetőségeket láttam meg benne :)
De akkor majd összedobok egy feddezzétek fel velem együtt a HM-et című videót :)
De akkor majd összedobok egy feddezzétek fel velem együtt a HM-et című videót :)
Már egyet meg is csináltam, de ez azért elég gagyi lett, mégén is sokat vakaróztam benn, már picit "rutinosabban " öszedobok mégegyet 2 napon belül.
Tegnap összeírtam egy csomó hülyeséget a holdemmanager HUD-járól. Bocs.:cool:
Szóval a betűméreteket az options/hud options/tables preferences címszó alatt szépen lehet változtatni, a háttérrel együtt. (Első ránézésre azt hittem itt csak az asztalokra vonatkozó dolgokat lehet beállítani.)
A program amúgy elképesztő mennyiségű adatfajtát különböztet meg, egy csomó olyat is ami a PT2 ben nincs: 3bet, donk bet, cold call, stb... A hud része hamar megtalája a kinyitott asztalokat, és nagyon szépen működik.
A második nap után hajlok arra hogy ezt kell megtanulni, és a PT-t elfelejteni.:)
Zoli, és a többedik nap után is marad a véleményed?
Biztos. Megcsináltam a videót, de a camtasia nem akarta lementeni. Összedobok egy ujat
Zoli, és a többedik nap után is marad a véleményed?
Használom folyamatosan, van egy csomó jó tulajdonsága:
- a beépített hud elég jól működik
- jó az auto center
- van egy csomó adat amit a PT nem tud
- könnyebb szűrni, a szűréséket el lehet menteni
- beépített graph
- gyors
Vannak persze furcsaságai is:
- a szöveges hand history-kat nem tudom előbányászni
- ha visszanézem a hand-et lejátsza ugyan, de a kézben lévő lapokat nem teszi láthatóvá (a sajátot sem, hiába x-elem be hogy show)
- az adatbázist külön adatbázis kezelő programba lépve lehet törölni, a programból nem
- a hud része az adatokat egy tömbben teszi ki, nem úgy mint a Pahud
Összességében jobbnak tűnik mint a PT2.