HM nem importál ma reggeli PS update óta
Ma reggel updatelte magát a PS kliensem, és azóta a HM nem importálja a handhistory-kat. Az imént letöltöttem a HM legfrissebb verzióját (1.09 beta 23a) és telepítettem, de így sem tölti be.
Valakinek hasonló tapasztalata, ötlete?
most játszottam két hete először. és ugyanezt tapasztaltam (PS). még nem jöttem rá a megoldásra. segítsen aki tud!
Közben próbáltam a normál verzióra is updatelni (1.08), de mindig import errort ad. A mai handhistory-kat egyszerűen nem importálja.
Valaki? SOS. Tegnap és ma éppen nagyon megy a szekér és nem szeretném, ha pont ez maradna ki a stat-omból.
Ha nem SMS vagy PRO a kódod eleje akkor sales@holdemmanager.net-re dobj mailt a mostani kódoddal és küldenek újat.
Nekem PRO a kódom és pár hónap szünet után szeretném visszarakni a HM-et, itt vettem az akadémién keresztül. Ebben az esetben mi a teendő?
Felrakod és beírod a kódod.
Közben próbáltam a normál verzióra is updatelni (1.08), de mindig import errort ad. A mai handhistory-kat egyszerűen nem importálja.
Valaki? SOS. Tegnap és ma éppen nagyon megy a szekér és nem szeretném, ha pont ez maradna ki a stat-omból.
Próbálom felrakni a postgresql-t, de kicsomagolás után nem bírom telepíteni, mert az elő lépéskor rögtön jön egy hibaüzenet, miszerint: "A telepítő csomagot nem lehet megnyitni...ellenőrizze hogy a csomag érvényes Windows Installer telepítőcsomag-e."
innen töltöttem le: Holdem Manager Tutotorial & FAQ
Kérhetnék ehhez kis segítséget, mi lehet a gond?
Próbálom felrakni a postgresql-t, de kicsomagolás után nem bírom telepíteni, mert az elő lépéskor rögtön jön egy hibaüzenet, miszerint: "A telepítő csomagot nem lehet megnyitni...ellenőrizze hogy a csomag érvényes Windows Installer telepítőcsomag-e."
innen töltöttem le: Holdem Manager Tutotorial & FAQ
Kérhetnék ehhez kis segítséget, mi lehet a gond?
nekem is megy az import az új beta verzióval :)!